Konu: Caleb_Mono [Godmode]  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.10.2025 06:17
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Caleb_Mono
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Rusky
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: George olarak aktif sahada varlığımızı sürdürürken kişilere denk geldik daha sonrasında kişi bizi görür görmez üstümüze pompalı ile ateş açtı ve karşılık verince kaçmaya başladı ama bir sorun vardı ki sanırım arkadaşın açık unuttuğu bir özellik kalmış bu sebepten ötürüde hatta arkadaşları chate spam atmaya başladı. Şüphe adına açıyorum şikayeti kişi gerekli savunmayı yapabilir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin forumunu bulamadım yönetici etiketlerse sevinirim.
« Son Düzenleme: 03.10.2025 13:37 yuca back in business »

#1 - 03.10.2025 12:38
Selamun aleyküm, Godmode açmadım o an alttaba geçtim. Samp addon kurmadığımdan dolayı oyuna giriş yaparken oyun ekranında bekledim yani olay bundan ibaret zaten anımasyondanda belli oluyordur ileri geri gidiyorum. Savunmam bu kadardır iyi günler dilerim
« Son Düzenleme: 03.10.2025 12:53 oppskilla »

#2 - 03.10.2025 12:56
Şikayette bahsi geçen kullanıcı forum susturmalı olduğu için ricası üzerine savunmasını onun adına atıyorum;

Selamun aleyküm, Godmode açmadım o an alttaba geçtim. Samp addon kurmadığımdan dolayı oyuna giriş yaparken oyun ekranında bekledim yani olay bundan ibaret zaten anımasyondanda belli oluyordur ileri geri gidiyorum. Savunmam bu kadardır iyi günler dilerim.

#3 - 03.10.2025 13:37
Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 04.10.2025 00:26 yuca back in business »

#4 - 08.10.2025 05:36
Kanıt görsellerine erişilmiyor.

K/A