Konu: Dorian Sullivan Gbi Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.10.2025 17:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dorian Sullivan @Jacker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vakit öldürmek kafa dağıtmak için girdiğimiz oyunda artık sürekli saçma sapan rollerle karşılaşmaya başladık. Helikopter kiraladım geziyordum, bu kardeş neyden rahatsız olduysa ViceMall önünde güvenli bölgede tahrik edici kışkırtıcı bir şekilde rol yapmaya başladı, kendisine PM'den güvenli bölgede böyle rol yapmaması gerektiğini söylediğimde de "boş yapma" gibi ortak nezaketi aşan sözcükler kullanmıştır. 70 level birisinin rol ortamında böyle basit hatalar yapması hoş değil :) Ekran görüntülerine bakıldığında olayları başlatanın kendisi olduğu görülecektir. İyi roller iyi forumlar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Herkes sedat peker olmuş racon kesen kesene  :-\

« Son Düzenleme: 01.10.2025 17:27 GökBörü »

#1 - 01.10.2025 17:32
Market Caddesinde alçak irtifa tepemizde dolanıyordun, sonra yanımıza gelip uçak sürücüsünün kendin olduğunu belirttin. Karakterimde sana laf attı, daha sonrasında ilk küfürü kendin ettin ve bana /pm yoluyla ulaşıp "Burası Güvenli Bölge, burada agresif rol yapamazsın" diyorsun. O halde uçağın irtifasını da sen düşüremezsin, bir helikopterin alçak irtifada neler yaptığına YOUTUBE'a girip videolarına bakabilirsin. Biraz gerçekçi rol yapalım. "Boş yapma" tabirini de sana özel olarak kullanmadım. Rolümü PM üzerinden böldüğün ve sürekli PM yoluyla taciz ettiğin için kullandım. Art niyetli olmayalım lütfen, iyi forumlar, iyi oyunlar.

Alex Azalea karakteri ve Leroy Carrington karakteri de alçak irtifada Market Caddesinde sürdüğünü onaylayabilirler. @summer daze  / @astaroth3737

İlk küfürü eden sensin ben sadece sana hakaretvari laf atıyorum ki bu absürt bir lafta değil (ailevi küfür vs.) Daha sonra sen küfür ediyorsun karakterim de karşılığını veriyor.

#2 - 01.10.2025 17:38

Ekran görüntüsüne bakacak olursakta beni kışkırtan bizzat sensin. "Sıkıntın ne yani"  - "ooc hayattada roleplay yapıyor musun sen" demenin sonucu öyle bir kelimeyle karşılaştın.

#3 - 01.10.2025 17:39
Market Caddesinde alçak irtifa tepemizde dolanıyordun, sonra yanımıza gelip uçak sürücüsünün kendin olduğunu belirttin. Karakterimde sana laf attı, daha sonrasında ilk küfürü kendin ettin ve bana /pm yoluyla ulaşıp "Burası Güvenli Bölge, burada agresif rol yapamazsın" diyorsun. O halde uçağın irtifasını da sen düşüremezsin, bir helikopterin alçak irtifada neler yaptığına YOUTUBE'a girip videolarına bakabilirsin. Biraz gerçekçi rol yapalım. "Boş yapma" tabirini de sana özel olarak kullanmadım. Rolümü PM üzerinden böldüğün ve sürekli PM yoluyla taciz ettiğin için kullandım. Art niyetli olmayalım lütfen, iyi forumlar, iyi oyunlar.

Alex Azalea karakteri ve Leroy Carrington karakteri de alçak irtifada Market Caddesinde sürdüğünü onaylayabilirler. @summer daze  / @astaroth3737

İlk küfürü eden sensin ben sadece sana hakaretvari laf atıyorum ki bu absürt bir lafta değil (ailevi küfür vs.) Daha sonra sen küfür ediyorsun karakterim de karşılığını veriyor.

Pilot değilim burası bir oyun, her şeyi bu kadar kafaya takma yoksa hayat geçmez i*tihara kadar gider, bunu senin iyiliğin için söylüyorum. Hiçbir şekilde helikopter ile yere yaklaşmadım sürekli yukarıdaydım. Helikopter sürücüsü sen misin diyorsun evet diyince de git MR çektir olmadığını düşünüyorum diyorsun  :-\ güvenli bölgedesin, pm'den rahatsız olduysan da benim gibi şikayet açabilirsin ortak nezaketi aşamazsın. Savunman bittiyse yanıt verme şikayet sonuçlansın iyi forumlar.

#4 - 01.10.2025 17:41
OOC olarak hala kışkırtmaya devam ediyorsun. İstediğimi kafama takar&istediğimi kafama takmam. Bunu sorgulayacak olan sen değilsin maalesef, sonuçlanabilir. Pilot olmayan bir karakter olarak nasıl uçağı sürüyorsun o da şüpheli(?) iyi roller.

#5 - 01.10.2025 17:47
OOC olarak hala kışkırtmaya devam ediyorsun. İstediğimi kafama takar&istediğimi kafama takmam. Bunu sorgulayacak olan sen değilsin maalesef, sonuçlanabilir. Pilot olmayan bir karakter olarak nasıl uçağı sürüyorsun o da şüpheli(?) iyi roller.
OOC pilot değilim güzel insan, sonuçlanabilir.

#6 - 01.10.2025 18:22
OOC Pilot olmanı senden kimse beklemiyor ya da istemiyor, sadece burası bir rol sunucusu ve "mantık" çerçevesinde rollerin ilerletilmesi gerekiyor. Marvel filminden esinleşmişcesine alçak irtifada senin de belirttiğin üzere "Güvenli Bölge" üzerinde alçak uçuş yapmanda başta bahsettiğim mantık kuramlarına uymuyor. Etiketlendiğim için görüşümü bildirdim ve evet, alçak irtifada şahıs maverick model helikopteriyle uçuş yapıyordu.

#7 - 01.10.2025 18:46
alçak irtifaya dair ekran görüntülerinizi iletebilirsiniz

#8 - 02.10.2025 20:13
Sorun görülmedi.