Konu: Ooc hakaret.  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.09.2025 00:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @BlackForged  Gavin_McConall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Hakaret.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Ic jailde takılıyordum durduk yere pmden biri küfür etmeye başladı uyardım sonra ben yapmadım tarzı konuştu sen yapmadıysan Multi misin birader anlamadım?? Kişinin cezalandırılmasını istiyorum, ve tarafımca daha fazla ileti gelmeyecektir herşey ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/5gswvxq

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandarılsın.

#1 - 29.09.2025 05:22
Savunmamı yapıyorum:

O sırada VFC içerisinde bulunuyordum ve içerisi çok kalabalık olduğu için chat hızlı akıyordu. Kendi arkadaşlarım ile pm üzerinden muhabbet ediyorduk, galiba ID sayısını karıştırdım ve mesaj bu arkadaşa gitti. Ben bu arkadaşa bilerek böyle bir şey yazmadım ve yanlışlıkla yazdığımı bile bu ss ile öğreniyorum. Ss'te zaten beni başkasıyla karıştırıyorsun ben sana hiç yazmadım ki diyorum. Yani burada kimseye hakaret edilmemiş, arkadaşıma atacağım pm bu arkadaşa gitmiş chatlog hızlı aktığı içinde ben bunu görmemişim. Bana yazdığı zaman ise arkadaşın taraftarlardan biri olduğunu zannederek sen kimsin sorusuna ben Conor McGregor'ım diye cevap veriyorum, samimi bir şekilde. Ortada ne dalga geçme var, ne de küfür. Sadece yanlış anlaşılma. Yoksa neden tanımadığım adama PM üzerinden "y*r"k y*r*k." Yazayım ki? Troll bir hesap değilim. Zaten SS üzerinde böyle bir şey yazdığımdan habersiz olduğum belli oluyor; ben sana hiç yazmadım ki, beni başkasıyla karıştırıyorsun diyorum. Olay sadece hatalı PM'den kaynaklı, birisine hakaret girişimi yok.

#2 - 30.09.2025 09:19
Daha önce bu tarz bir ceza almamış, dediği gibi bir durum olabilir. Uyarmış olalım, tekrarında 2x ceza alacak.