Merhabalar savunmamı yapıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim herhangi bir şekilde ortada DM yok. Sen Revaz Chabukiani adlı arkadaşıma kendi bölgende olmamana rağmen küfürler savurdun ve ardından kaçtın. (Her zamanki gibi

) Arkadaşım seni kovalamaya geldiğinde ben ise "Yerini biliyorum kanka, yardımcı olabilirim" gibi şeyler söyleyerek senin bölgene getirdim. LaQuan Tate adlı şahısta küfürler yağdırmasa araya gitmeyecekti. Arkadaşımıda savunuyorum çünkü sen kendini çok delikanlı sandığın için oluyor bunlar. Arkadaşım sen küfür etmeseydin sana sıkmazdı. Kimseye küfürler saydırmasan, paşa paşa rolünü yapsan kimse böyle mahallene gelip sıkmayacak size. Siz rahat durmadığınız için kurşun yağmuruna tutuluyorsunuz. Ve sizin illegal yasağınız bulunuyor. Hala neden birliğinizin kapatılmadığını anlamadım. Ardından şikayet açıyorsunuz, senin şikayet açman için kusursuz olman gerekir. Sen ise her şeye şikayet açarak YRB olduğunu belli ediyorsun. "Yarram" dediğin SS'lerde mevcut, TR kelime kullandığından belli YRB olduğun her neyse yaptığın rollerden yaşının kaç olduğunu öğrenebiliyorum. Her neyse tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek gerekli kanıtlara aşağıya bırakıyorum. Arkadaşımın kanıtı var ise o da gönderir. Fakat şunu bil, sen rahat dursan kimse sana karışmaz.
"Yarram" kelimesi ve rolün başlangıcı :
Rolün devamı :
S'eville'ye gidişimiz ve küfürleşme :
Aldığımız ağır küfürlü cevaplar ve ateş açma :