Konu: Deathmatching - [27.09.2025]  (Okunma sayısı 255 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2025 12:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Azad el pasha Revaz Chabukiani - Jaronte Creed @crxmlox maskeli #59681

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @grkmcng Wilfred Dwayne

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.09.2025 / 11.47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna yeni girdim Wil karakteriyle rol yaparken küfürleşmeye başladılar, daha sonra biraz ileriye gittiler o ara kaydımı başlattım ve gelip dm attılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/r4zbz8

Ek açıklamalar(varsa): Kesinlikle bir kural ihlali, küfürleşmeden silah çekip vuruyorlar... Ceza yemelerini istiyorum.

#1 - 27.09.2025 12:38
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 27.09.2025 18:58
Merhabalar savunmamı yapıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim herhangi bir şekilde ortada DM yok. Sen Revaz Chabukiani adlı arkadaşıma kendi bölgende olmamana rağmen küfürler savurdun ve ardından kaçtın. (Her zamanki gibi :garip:) Arkadaşım seni kovalamaya geldiğinde ben ise "Yerini biliyorum kanka, yardımcı olabilirim" gibi şeyler söyleyerek senin bölgene getirdim. LaQuan Tate adlı şahısta küfürler yağdırmasa araya gitmeyecekti. Arkadaşımıda savunuyorum çünkü sen kendini çok delikanlı sandığın için oluyor bunlar. Arkadaşım sen küfür etmeseydin sana sıkmazdı. Kimseye küfürler saydırmasan, paşa paşa rolünü yapsan kimse böyle mahallene gelip sıkmayacak size. Siz rahat durmadığınız için kurşun yağmuruna tutuluyorsunuz. Ve sizin illegal yasağınız bulunuyor. Hala neden birliğinizin kapatılmadığını anlamadım. Ardından şikayet açıyorsunuz, senin şikayet açman için kusursuz olman gerekir. Sen ise her şeye şikayet açarak YRB olduğunu belli ediyorsun. "Yarram" dediğin SS'lerde mevcut, TR kelime kullandığından belli YRB olduğun her neyse yaptığın rollerden yaşının kaç olduğunu öğrenebiliyorum. Her neyse tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek gerekli kanıtlara aşağıya bırakıyorum. Arkadaşımın kanıtı var ise o da gönderir. Fakat şunu bil, sen rahat dursan kimse sana karışmaz.

"Yarram" kelimesi ve rolün başlangıcı :
Spoiler: GösterGizle

Rolün devamı :

S'eville'ye gidişimiz ve küfürleşme  :

Aldığımız ağır küfürlü cevaplar ve ateş açma :

« Son Düzenleme: 27.09.2025 19:01 crxmlox »

#3 - 27.09.2025 19:21
Güzel kardeşim benim yükselmeyi kes rolün öncesinde ben kenarda dururken çarpan arkadaşın ve napıyosun derken bana küfür edende o rolün öncesini bil sonra yap savunmanı  ::)

#4 - 27.09.2025 19:22
Rolün öncesini ben bilmiyorum, benim sokağımda olan birsini korumam gerekiyor kurallara baktığımda küfürleşmeden dolayı birsiine ateş açmak kesinlikle yasak olarak biliyorum... Siz öncedende küfürleşmişsiniz galiba yine aynı şey oluyor ben orasını bilemem, ama benim anladığım canınızın sıkılması ve sabahın 11 de dm atmak istediğinizden dolayı bunu yaptığınızı düşünüyorum.

#5 - 27.09.2025 19:27
Rolün öncesi varmış galiba, chat i kesip atmak yerine tamamen atarsan sevinirim, kimin çocuk olduğunu anlıyoruz yine aynı şey oluyor anlatmam gereken önceden küfürleşmissiniz, benim yanımdada küfürleşiyorsunuz yine aynı şey oluyor bu bir Dm Kuralları okursan anlarsın

İyi forumlar.

#6 - 28.09.2025 05:23
Kendi adıma savunmamı yapacağım boşa düşünce.

#7 - 29.09.2025 04:16
Merhaba kısaca ssler atacağım ve devam edeceğim, arkadaşınla tartışıyorum ve mahallene geliyorum agresif role devam ediyorsun ve karşılığını alıyorsun.

#8 - 30.09.2025 19:45
Şikayet reddedildi.

Kişiler arasında yaşanan rolde, küfürleşmenin fazlasıyla abartıldığı ve kışkırtıcı bir duruma büründüğü görüldüğü için, savunma tarafının kanıtları kabul edildi.

Şikayet konularını tartışmaya yöneltecek iletiler temizlendi, tekrarı halinde taraflara forumdan işlem uygulanacak.

K&A