Konu: Mixing ve Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.09.2025 01:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @sXe  Bakambu_Ebdulyahabi , Kwame Veer @GodArda

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  27.09.2025 , 23.46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing, Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Oyun esnasında sesli sohbete girerek iletişim kurup mix yapıyor, aynı şekilde karakterimle oyun içerisinde brawl esnasında olmalarına rağmen ortak nezaket kurallarını çiğneyerek küfürlerde bulunuyorlar. Onların açtığı şikayetten ekran görüntüsü.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=177107.0

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyunu bu kadar ciddiye alıp heyecanınıza yenik düşerek insanlara bu kadar rahat küfürler savurmamanızı tavsiye ederim. Şikayeti inceleyecek yetkili için, videonun ses yüzdesini %600 e çekerse sesleri daha net duyabilir. Arkadaşlar sesleri kapatmayı unutmuş.

« Son Düzenleme: 28.09.2025 01:51 mazzaline »

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#1 - 28.09.2025 02:33
Public sunucudaydım bu doğru, orada samp ve samp dışı oyuncular da bulunuyordu. Ses bana ait değil zaten, iki taraflı iletişim de söz konusu değil, videoyu izleyen konuşmanın tek taraflı olduğunu rahatlıkla anlayabilir. O yüzden benlik herhangi bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Ekstra yazdığın şeyleri üzerime almıyorum. Bir oyun için bu tarz küfür edecek biri değilim. Rolümü yapar geçerim, şikayet açıldıktan sonra da şikayet ile ilgili kimseye PM atmam, sana da öneririm.

"Oyun için heyecanına yenik düşüp" diyip, samp gibi platformda gamespeed veya türevleri açacak ne yaşadın diye sorarlar adama :D burayı bitirdiysek hile şikayetine savunma yapabilirsin.

Sonuçlanabilir.

#2 - 30.09.2025 19:24
Şikayet reddedildi.

Ses yöntemiyle, sunulan kanıtın şikayet edilen kişiye ait olduğuna emin olamayız. Bu, kişiye ait bir video bile olsa, kurallar gereği şikayete müdahale edebilmemiz için bir yazışmanın bulunması gerekiyor.

K&A