Konu: [27.09.2025 - Arthur Newton] Fear Roleplay, Noob dm.  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2025 09:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @yuca back in business

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Armando Ordonez @bblueragsp55rwhacced

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.09.2025, 00.46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob dm, fear rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Malibu parti sonrası @innicez 'in bıçak çekip üç yelekli üyeye saldırmasıyla birlikte Armando Ordonez silahıyla düşüp yakalanmamak için kendini ve kulübünün çavuşuyla sekreterini korumak durumunda kalıyor. Nihayet adam düştükten sonra başına kadar gelip emote veriyor, bu esnada Arthur Newton korku rolünü ihlal ederek emotesiz bir şekilde Armando Ordonez'i yumruklayarak düşürüp kendince polise vermeyi planlıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Armando Ordonez, 500 hp basılı karakteri güç bela vurmaya çalıştığı esnada arkadaki sivillerden birine mermi isabet ettirdiği için /f'den ona küfür ediliyor. Video içerisindeki hiçbir karakterin üstüne alınmasına gerek yok, god olduğunu düşündüğümüzden daha fazla sıkıp çevreden birilerini vurmamasını söylüyoruz. Videoyu izlerseniz zaten Luna karakteri isabetinden sonra bir kere yerinde sekiyor.

#1 - 27.09.2025 09:57
iş başında olmadığı için polis oyuncusuna oyuncu şikayeti olarak açmış bulundum.
eğer yanlış yerdeyse yöneticiler taşıyabilir veya buradan devam edebilir.

#2 - 27.09.2025 17:26
@yuca back in business adlı arkadaş, savunmasını göndermem için rica etti, bende yapayım. Susturması varmış.

Etkinlik bölgesinde ve oyunda sürekli lag ve kopmalar olduğu için aslında hedefim bıçaklı kişiydi. Bıçaklı herife yerde tekmeler attım, silahlı kişi bende (sunucu ve altyapı sorunları) sebebiyle görünmüyordu. Kesinlikle karşı tarafa karşı bir hamlem olmadığını belirtmek isterim. Yerdeki adam herkese bıçak sallıyordu ve orada malibunun etkinliği var etkinlik yerlerinde böyle şeyler yapılmıyor diye biliyorum. Kişinin troll olduğunu düşünüp böyle bir role giriştim.

#3 - 27.09.2025 18:27
Şikayet incelendi, savunma kabul edildi.

K&A