Konu: Ricardo_Svetoslav Aktif Rolde /Q  (Okunma sayısı 105 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.09.2025 00:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ricardo_Svetoslav

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shaqqy_Boulevard

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.18 / 21.01.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı koparma /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Biz karşı tarafla brawl halindeydik ve kavga esnasında çoğu arkadaşı düştü.
Rol devam ederken, Ricardo_Svetoslav rolün sonuçlarından kaçmak amacıyla oyundan /q atıp direkt çıktı.
Bu durum role devam etmemizi engellediği için kural ihlali niteliği taşımaktadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
-

#1 - 22.09.2025 11:24
Merhaba, siyah aracın altındayım. Dikkat ederseniz eziliyorum. O nedenle arkadaş ihlal yaptığı için de quit atmaya çalıştım bu doğru, elimde gerekli kanıtlar mevcut. Gerekli kanıtlarımla birlikte ben de şikayet açmaktan geri durmayacağım. Bu şikayet nezlinde ceza yemeye razıyım.

#2 - 22.09.2025 12:06
Öncelikle dostum benim eğer kanıtın ve şikayetin varsa bunu burada anlatmayacaksın derdin varsa gidip şikayet aç sen benim aktif rolümde neden quit atıyorsun ondan sonra polisler geldiğinde sen ve shoutgunlu arkadaşların neden quit atıyor hem benim rolümü hemde LSPD'nin rolünü bozmuyormusunuz birliğiniz var oluşumunuz var rolde q atıyorsunuz oyunun başlıca kurallerinden biridir oyunda geçen her saniye de bile rol yapmalısınız sen rol ortamı olan bir yerde aktif rol ortamının içinde quit atarsan bizim rollerimizide baltalamış oluyorsun gerekli ceza neyse verilmesini talep ediyorum

#3 - 23.09.2025 05:10
Şikayet incelendi.

Ricardo_Svetoslav karakteri Aktif Rolde /q kural ihlalinden dolayı cezalandırılacak.