Konu: DM ve Trol  (Okunma sayısı 388 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.09.2025 21:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: maske_27924 Tavarius_Maurice @samaverioo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerdevar

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: sslerden açık ortada

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:- Kişiler ile ooc bir tartışma yaşanıyor ve üzerine toksikleniyor ve dm atıyorlar trolle vuruyorlar tavarius karakteri sivil bir şekilde sıkıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): kişilerin log kontrolü ve silahlarının silinmesini rica ediyorum

#1 - 17.09.2025 22:51
24 saati geçti galiba savunma gelmiyor gibi admin arkadaşlar ona göre işlem uygular ise sevinirim

#2 - 17.09.2025 22:55
daha etiket atmayı bilmiyorsun, şikayeti yeni görüyorum. 24 saate gelir savunma

#3 - 17.09.2025 23:50
daha etiket atmayı bilmiyorsun, şikayeti yeni görüyorum. 24 saate gelir savunma
Maskeli sen isen savunma yapabilirsin

#4 - 18.09.2025 20:01
Ayakçı bir karakterken sokağa gelip sana rol paslıyoruz, sokakta ki hiyerarşiden dolayı ayakçı bir karaktere iyi davranılmaz. Bunun artısı ilk önce sen bize saldırdın:

Spoiler: GösterGizle

Şikayet açıldıktan sonra oyun içinden rütben R18'e çekiliyor, onu da fark etmedik değil. Adminler onun loguna bakabilir. Sonrasında bize gelip saldırman ve brawl sonrasında IC'de sergilediğin rolden dolayı gelip sana sıkıp düşürüyoruz. Olay bundan ibaret, daha fazla ileti gelmeyecek. Şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 18.09.2025 21:45
Ayakçı bir karakterken sokağa gelip sana rol paslıyoruz, sokakta ki hiyerarşiden dolayı ayakçı bir karaktere iyi davranılmaz. Bunun artısı ilk önce sen bize saldırdın:

Spoiler: GösterGizle

Şikayet açıldıktan sonra oyun içinden rütben R18'e çekiliyor, onu da fark etmedik değil. Adminler onun loguna bakabilir. Sonrasında bize gelip saldırman ve brawl sonrasında IC'de sergilediğin rolden dolayı gelip sana sıkıp düşürüyoruz. Olay bundan ibaret, daha fazla ileti gelmeyecek. Şikayet sonuçlanabilir.
Sivilsin ve sivil olmasan bile sen benim birliğimde değilsin ki trol yaptığını kendin belli ediyorsun yaptığın savunmaya bakar isen :D neyse ben yazmıyorum daha adminlerin kararına gerisi kalmış.

#6 - 18.09.2025 22:21
Sivil değildim o zaman, stonewell birliğindeydim. İleti kirliliği yapma şikayette.

#7 - 18.09.2025 22:49
Sivil değildim o zaman, stonewell birliğindeydim. İleti kirliliği yapma şikayette.
:D sakin ol kudurma alt tarafı bir oyun bu ki bu kadar içerlemene gerek yok yukarda daha fazla yazmıyacağımı belirtim sende birşey yazarsan uzarda uzar

#8 - 18.09.2025 22:50
:D sakin ol kudurma alt tarafı bir oyun bu ki bu kadar içerlemene gerek yok yukarda daha fazla yazmıyacağımı belirtim sende birşey yazarsan uzarda uzar
Sıkıntıların mı var?

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#9 - 20.09.2025 00:50
Merhaba, şikayet incelendi.

Arkell_Dwainstar karakteri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.