Konu: 18.09.25 / Bernhard_Becker / Troll  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.09.2025 00:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bernhard_Becker @NightRed

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.09.25 / 00:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: AFK durduğum esnada Sultan model araçla yanıma yanaştı, bu tarz bir cümle kurduktan sonra aracıyla yoluna devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/m8i1edv

Ek açıklamalar(varsa): Bu tip olaylar son dönemde çok fazla arttı, bu da gözüme battı.

#1 - 18.09.2025 01:02
IC bir şekilde uff ne çakarım yazmışım. Dostum burada çoğunlukla IC erkekler kızlara yavşıyorlar yaptığım trolling felan yapmadım yanıt daha gelmiyecek trolling yaptığımı düşünmüyorum iyi geceler dilerim.

#2 - 18.09.2025 01:06
Troll yazma sebebim forumunda bu tip bir ceza bulunuyor, taciz-troll aynı klasmanda tuttum.

#3 - 18.09.2025 01:09
Trolling-Taciz yaptığım yok uff ne çakarım dediğimde taciz etmiş olmuyorum veya trolling yapmış olmuyorum dostum.

#4 - 18.09.2025 01:11
Trolling-Taciz yaptığım yok uff ne çakarım dediğimde taciz etmiş olmuyorum veya trolling yapmış olmuyorum dostum.

Yaptığını kabul edip özür dileyebilirsin, ayrıca PM üzerinde sana sorduğum esnada benimle ilgili olmadığını söylemiştin. Neden yalan konuştun ki? Hepsi birer saçmalık. Bariz bir biçimde troll maksatlı yazdığın bir taciz içeriği. Şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 18.09.2025 10:51
Konuyla alakasız iletiler silindi, şahit veya şikayete dahil edilmeyen konular için yorumlama yapmayınız.

Şikayet reddedildi.

K&A