Konu: Maskeli 56289 - Maskeli 51711 - Maskeli 58598 / ESP  (Okunma sayısı 442 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#10 - 24.09.2025 12:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli 56289 - Maskeli 51711 - Maskeli 58598
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Temple tarafında geziniyordum. Karşımda bir tane sultan maskeli drive a kalkmış bir şekilde ateş ederek geldiler. Kasaba tarafına gidecekken birden geri döndüler. Ayrıyetten arkadaşlara DM'den de şikayet açtım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

[spoiler]

[/spoiler]

Ek açıklamalar(varsa):

Arkadaşlar ısrarla video istemiş fakat Kan Kollen karakterinin can barının zaten uzaktan taranmaya başladığını kanıtlıyor, ek olarak karakteri takip etmiş gibi bir görüntünüzde yok direk önüne çıkarak ateş altına almışsınız. Tahminler ile bulunmuş gibi değilde daha çok ESP veya farklı yollar ile garantileyip gelmişsiniz gibi. Buna ek olarak ben MASKE51711'in ss de gözüken mermiyi nasıl attığını çok merak ediyorum. Arkadaş dağa bakarken mermisi direk Kan Kollen karakterine geliyor. İnsanların video ile gezememesini açık bilip tüm tuşlara basmışsınız. Şikayeti objektif bir admin inceleyip gerekli cezayı uygularsa seviniriz.

#11 - 24.09.2025 23:43
kardeş siz ne diyonuz ya adğpflkgağdpsfl şehir içinde dolaşıyorsunuz alo gizli bir yerde falan değilsiniz. şehirde turlarken görülmüş ve sonraki hamlede direkt ateş açılmış iletiyi hortlatıp durmayın salın admin karar versin

#12 - 25.09.2025 08:22
Aynen kardes gormussunuzdur kesinlikle  brawl rolunden sonra rol yaptigim alana gittim oyalandim temple tarafina bir ciktim ben sizi ilk kez gormedim bile  siz beni nasil önceden gordunuz direk taradiniz sonuclansin
« Son Düzenleme: 25.09.2025 08:25 Leone »

YMZ

*
v3 Oyuncusu 2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#13 - 25.09.2025 11:18
kardeş siz ne diyonuz ya adğpflkgağdpsfl şehir içinde dolaşıyorsunuz alo gizli bir yerde falan değilsiniz. şehirde turlarken görülmüş ve sonraki hamlede direkt ateş açılmış iletiyi hortlatıp durmayın salın admin karar versin
Bence sorun sadece bizim şikayeti hortlatmamız olmamlı, sen birlik lideri olarak birliğinin adminisin. Üyelerin barlarda ayaklı haraç kesme işini yaparak bir brawl ortamı yaratmaya çalışırken göz yumarak daha sonra dönen brawl'ı DM'e çevirmen bile hata. Ek olarak bu DM ortamını yaratanın sen ve yönetim ekibin olması üzücü bi durum. Yaşanan durum bize göre hile kapsamında olduğu için şikayet açılmış, "Kardeş siz ne diyonuz ya fdsasdfafsad" şeklinde bir savunmada ilk defa senden görüyorum. İyi forumlar.

#14 - 25.09.2025 18:11
ben rolü oyunda yaparım kardeşcan forumda değil. o yüzden sahte sanal kravatını takım elbiseni çıkar forumdayken. ben birliğimle gurur duyuyorum. vurulan şikayet açıyor işte naparsın

#15 - 26.09.2025 01:10
Brawl rolünden dm e devam kardescan sonuclansin.

#16 - 30.09.2025 15:49
Yetersiz kanıt.