Konu: Marshal Luzy - trolling  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.09.2025 19:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @yenilmez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: irlandalı çingeneler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.09.2025 19:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
troll

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hurdalığa giderken kafama uçakla daldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): sabahtan beri trollüyorlardı sineye çektik, bu kadar yeter

#1 - 14.09.2025 19:38
Karakter uyuşturucu etkisinde, ekran sallanıyor ve kanatlar sağa sola istemsiz gidiyor , etkiden kaynaklı vurduğum direkten dolayı uçak aşağı doğru iniyor eğer ona çarpmak istesem direkt üstüne sürerdim sağından geçiyorum ama ne yazık ki öpüşmüşüz,istemsiz oldu savunma bu kadar.

#2 - 15.09.2025 01:59
Karakter uyuşturucu etkisinde, ekran sallanıyor ve kanatlar sağa sola istemsiz gidiyor , etkiden kaynaklı vurduğum direkten dolayı uçak aşağı doğru iniyor eğer ona çarpmak istesem direkt üstüne sürerdim sağından geçiyorum ama ne yazık ki öpüşmüşüz,istemsiz oldu savunma bu kadar.
uçak kullanırken uyuşturucu etkisinde mi, güzel hikaye.

#3 - 15.09.2025 18:20
Şikayet incelendi.

Marshal_Luzy karakteri, NonRP Driving ihlali nedeniyle cezalandırılacaktır. Ceza süresinin tamamlanmasının ardından oyuncu rol eğitim programına dahil edilecektir. Bu süreçte, gerçekçi rol mantığını yansıtma, kurallara uygun hareket etme ve ihlallerden kaçınma konularında bilgilendirme yapılacaktır.

K&A