Konu: Klahamp Nazurrov (?) / SILENT + GOD (ŞÜPHELİ.)  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.09.2025 13:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klahamp_Nazzurov @ @lavidalocax
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.09.2025 01:41

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, iyi sahalar dilerim. Bu olay hakkında pek bir şey konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Kısaca bir özet geçeceğim.
Arkadaş ilk baş onu vurmaya gittiğimizde quit attı. 2. defa geldiğimizde ise silentle arkadaşımı düşürdü, benim de canımı yarıya indirdi. Tüm herşey video ile kanıtlı. İkimize de aynı anda çok kısa sürede damage atması mümkün değil.
Ek açıklama: Arkadaşlar beni kendileri sanıp esp şüphesi yükleyecektir. Bahsi geçen arkadaş savaş boyu aynı skini kullandı, kullanıyor. O olduğuna dair kanıdım yok. Aktif çatışma bölgesinde zaten hood bölgeisinde duruyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ölsün:

#1 - 12.09.2025 16:55
Bu şikayeti açarken hiç utanmadınmı? bide /q yazmış. Oyunum crash yedi sendede malum afk ya dusmusum sıkarsan işlemez tabi :D PD yanlış anlaşılan birşeyi şikayet açmış diye ardından banlanıyım diye direk buda açmış. Görüldüğü üzere ordada sıktıklarında oyundan dusuyorum ardından girdiğimde sıkıyorum. /Q'yu atan videonun devamını iletirsen arkadaşın ben değil. :)

#2 - 12.09.2025 17:24
god böyle oluyo kanka yani sende bilmiyomus gibi yapma birliğindeki adamlar kullanıyoya https://streamable.com/uceqds

tarafımca daha ileti gelmesine gerek yok,  Slintlik hiçbirşey yok, gayet normal deaglele durmus bana aim  alıyordu taradım düştü, diğeride az ileri gidip q çaktı zaten boş bir şikayet açmış crash yemişim afkyım sıkıyor işlemiyor diye q la god diyor ne beklersin.
« Son Düzenleme: 12.09.2025 17:31 lavidalocax »

#3 - 12.09.2025 18:10
god böyle oluyo kanka yani sende bilmiyomus gibi yapma birliğindeki adamlar kullanıyoya https://streamable.com/uceqds

tarafımca daha ileti gelmesine gerek yok,  Slintlik hiçbirşey yok, gayet normal deaglele durmus bana aim  alıyordu taradım düştü, diğeride az ileri gidip q çaktı zaten boş bir şikayet açmış crash yemişim afkyım sıkıyor işlemiyor diye q la god diyor ne beklersin.
Birliğindeki adamlar? O adamların kim olduğunu yönetim ekibi zaten gayet iyi biliyor, bizden olduğuna dair kanıdın varsa tamam dicem. Belli ki o da yok. :)) Zaten videoda o küçük çaplı projectinin silenti belli oluyor.

#4 - 12.09.2025 18:37

Birliğindeki adamlar? O adamların kim olduğunu yönetim ekibi zaten gayet iyi biliyor, bizden olduğuna dair kanıdın varsa tamam dicem. Belli ki o da yok. :)) Zaten videoda o küçük çaplı projectinin silenti belli oluyor.

Slient kullanmıyorum, kücük çaplı procejt'den kastın ney anlamadım tam olarak.

#5 - 12.09.2025 18:38
Memory ve alt 1 ustune kurulmuş bir birlikten böyle hakkımda yorumlar almak beni gerçekten üzdü. Attığın videoda hiçbirşey kullanmıyorum rastgele bir şikayet açmışsın dusunce videonun az ilerisini atsan q çakıyorsun uzerine geldiğmde zaten neyi zorluyorsunki.
« Son Düzenleme: 12.09.2025 18:46 lavidalocax »

#6 - 12.09.2025 18:57
Memory ve alt 1 ustune kurulmuş bir birlikten böyle hakkımda yorumlar almak beni gerçekten üzdü. Attığın videoda hiçbirşey kullanmıyorum rastgele bir şikayet açmışsın dusunce videonun az ilerisini atsan q çakıyorsun uzerine geldiğmde zaten neyi zorluyorsunki.
Üzerime geldiğimde derken? Sen kımsın uzerıme gelecen ::QEWsda::ADS
Bırak da adminler çözsün.

#7 - 12.09.2025 20:41
Klahamp Nazzurov isimli karakter 3. parti yazılım kapsamında cezalandırılacak ve tekrarı halinde platformdan kalıcı olarak uzaklaştırılacak.