Konu: MİX - OOC Küfür.  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.09.2025 22:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_58599 @umraniyespor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC küfür + Tehtid / MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kuzenime pm attı ve Deagle istedi kuzenim reddeti birden tehtid ve küfüre maruz kaldı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/1belxzk

Ek açıklamalar(varsa): Kuzenim açamadığı için ben açıyorum.

« Son Düzenleme: 11.09.2025 22:32 Nowax0222 »

#1 - 11.09.2025 23:27
Savunma yapacağım.

#2 - 12.09.2025 19:16
Savunma yapacağım.

Arkadaş savunma yapmıyor sayın admin, discord üzerinden geri çekmem için baskı uyguluyor. Geri çekmiyorum. Şikayet aktif. Sonuçlanabilir.

#3 - 12.09.2025 19:19
Arkadaşı forum isim karışıklılığından dolayı farklı bir Carlos ile karıştırmışım. Arkadaş şikayet açmamış bu arkadaş açmış, neden giremiyor acaba kuzeni foruma.
Birşey eklemeyeceğim, isim karışıklılığı. @carlos33 ile @carlos77 'i karıştırmışım. Olay bu kadar.

#4 - 12.09.2025 19:49
Arkadaşı forum isim karışıklılığından dolayı farklı bir Carlos ile karıştırmışım. Arkadaş şikayet açmamış bu arkadaş açmış, neden giremiyor acaba kuzeni foruma.
Birşey eklemeyeceğim, isim karışıklılığı. @carlos33 ile @carlos77 'i karıştırmışım. Olay bu kadar.

Kuzenimle konuştum, şikayette ısrarcıyız. Önüne gelene böyle küfür edemez. İbret-i âlem olsun diye bu arkadaşa sağlam bir ceza uygulanmalı.

#5 - 12.09.2025 19:57
Şikayet incelendi.

Andrej_Kleinn karakteri OOC Küfür nedeniyle cezalandırılacak.

Savunma tarafının yorumu üzerine, farklı bir Vice Roleplay oyuncusu dahi olsa, platform kuralları gereği herkese hoşgörü ve nazik davranmak gerekiyor. Arkadaş ortamınızda veya kimsenin görmediği özel bir şekilde yapılanlar sizin sorumluluğunuzda. Fakat, bu konuyla ilgili gelen şikayetlerde, şikayet eden taraf genellikle haklı bulunmaktadır.

K&A