ikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Micheal Joy
@AnchUp Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edmund Gazzard
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.09.2025 00.30 falan
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deatmatch
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir mekana girdik, mekanda barmeid olarak çalışan Mira Barunes karakteri, durduk yere maymun diyip karakterimin fiziksel özelliklerine laf etti. Ben de cevap verdim, köpek dedim ve Mira karakteri ile aramda bir tartışma çıktı. Mekanın sahibi olduğunu söyleyen, çok düşük rol seviyesine sahip birkaç zenci karakteri gelip durduk yere üstümüze çullandı. Mira karakteri, karakterime karşı gelip tacizci diyerek iftira atıp beni diğer karakterlere dövdürtmeye çalışıyor, diğer karakterler de kendine ekmek çıksın diye kadın karakterin tarafında saf alıyor. Şimdi diyecekleri şey, karakterimizin annesine falan küfür ettiniz olacak. Hem bizi mekandan durduk yere kovduktan sonra üstüne bizi döverlerse, bizim de hakaret etmek hakkımız, zaten bizi hakaret gerekçesiyle dövmediler. Bizi döveseye kadar onlara bir şey söylemedik, hiçbir şey dememişken ve başka bir karakterle aramızdaki tartışmadan dolayı bize saldıramazlar. Rolde kaç kere olayı anlatmaya çalıştım, fakat kendileri zenci rolünü vurmak kırmak sandığı için dinleyemediler. Belki de rol biliyorlardır, kulakları ve gözleri yoktur.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
barmeid ile aramda daha önce sorun da olsa, insanların rol yaptığı bir bölgede sorun çıkartmak aptallık olduğu için normalce sipariş istiyorum
ve tipime laf ediyor

tekrar laf ediyor

hakaret bile etmiyorum durduk yere saldırıyor kuduz galiba

daha sonra mekanda olay çıkarttığımızı sanıp, bizi mekandan kovmaya çalışıp akabinde dinlemeden bize saldıran zenciler

müşteriye laf atıldığı halde mekandan müşteriyi kovan zenciler

mekandan kovulduk, beş dakika sonra falan polis çağırdık ve mekanın önünde beklemeye başladık, michael karakteri hakaret etmeye ve saldırmaya devam etti
bu fotoğrafta, küfür ettiğim kişi mira barunes karakteri, karakterime tacizci diyip ortalığı karıştırıyor çünkü, her seferinde. ortada bir taciz yok, ayrıca zaten taciz sunucu kuralları gereği direkt olarak bir ihlal, bu arkadaşlar bunları idrak edemeyecek kadar zeki olmadıkları için millete durduk yere saldırıyorlar

bu fotoğrafta da, mira karakteri sarkıntılık yaptığımı söyleyerek diğer karakterlerin bana düşman olmasını sağlamaya çalışıyor, insanlar durduk yere bize saldırıyor. burada ettiğim küfürler zaten bize ettikleri hakaret, zorla mekandan çıkartmaya çalışmaları sonrası, tarih zaten aşağıda, hepsini kronolojik olarak sıraya koyup bakabilirsiniz

Ek açıklamalar(varsa): inceleyecek yetkili objektif olsun lütfen, savunmacı taraflar bizim hakaret ettiğimiz görüntüleri belki buraya savunabilir fakat, ettiğimiz hakaretler zaten bize alınan tavırlar sonrası. kimse durduk yere mekana gelen bir müşteriye laf edip, müşteri cevap verince mekandan hakaretlerle kovup saldıramaz. ayrıca, bir karaktere tacizci diyerek iftira atmak ne kadar etik? şimdi ben de bir kadın karakter açayım, millete tacizci tecavüzcü diyerek adamları durduk yere dövdürtsem nasıl olur? arkadaşlarıma da söyleyeyim, beş on kadın karakter milleti habire dövdürtelim eğer ihlal değilse, eğer bu ihlalse de mira barunes karakterine de bir ceza verilsin, bunu sürekli yapıyor