Konu: Will Wilson -PARTİ YAZILIMLAR  (Okunma sayısı 243 defa)

#0 - 18.11.2019 15:22
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Will_Wilson arkadaşın ismi boşluklu olduğu için etiketliyemiyorum https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=556
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Martin Petrov - Sergey Petrov
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:18/11/2019 13:39

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişi modu kullanarak daha seri yumruk atıyor yerdekileri kişilere ve daha hızlı koşuyor gördüğünüz üzere videoda ben kaçıyorum ama adam yetişebiliyor anında bu  modu diğer insanlardan kendisini üstün yapıyor.

Süre Aralıkları:
00:07
00:15
00:58
01:26
02:44

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=emb_title

Ek açıklamalar(varsa):Will_Wilson kenine ait videdour bana açılan şikayet ile sunuyorum zaten daha fazla şekilde kanıtlıyamazdım (Videoyu silmeye kalkışmayınız çünkü yedekleri mevcuttur.)

« Son Düzenleme: 18.11.2019 15:31 Xecutioner »

#1 - 18.11.2019 15:24
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 18.11.2019 15:26
Koşarken space tuşuna hızlıca basıyorsun daha hızlı koşuyorsun bu kadar basit.

#3 - 18.11.2019 15:26
 diğer oyunculara karşı üstün göstereceği için şikayet açma gereğinde bulundum.
« Son Düzenleme: 18.11.2019 15:31 Xecutioner »

#4 - 18.11.2019 15:27
Koşarken space tuşuna hızlıca basıyorsun daha hızlı koşuyorsun bu kadar basit.

Evet ama sana göre o kadar hız bize göre değil ben kaçıyorum bakıyorum ki yetişmişsin nasıl oluyor bu? neyse adminlerin kararı.

#5 - 18.11.2019 15:30
Ped.İFP diğer oyunculara karşı üstün göstereceği için şikayet açma gereğinde bulundum.

Bu normal bir ped.ifp merak etmene gerek yok. Admin isterse ped.ifp linkini atarım sıkıntı yok.

Anormal demiyoruz zaten üstlünlüğü var diyoruz.

Hiç bir üstünlük yok animasyon süreleri filan her şey aynı. Koşarken space hızlı bir şekilde basman yeterli.

#6 - 18.11.2019 15:31
Standart haline gelmiş, 5 kişiden 3'nün kullandığı ped.ifp. Herhangi bir üstünlüğü bulunmuyor, hızlı koşma ve yumruk sallamalarda dahil. Şikayet reddedildi.