Konu: Jamal Elwood - Yasaklı Eklenti.  (Okunma sayısı 242 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2025 22:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Jamal Elwood - @owsrich

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Allison McDuffie @deffen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.09.2025 / 21.32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olağan kovalamaca durumunda ilgili kişi maskesi takılı bir şekilde motoruyla bir süre kaçış sağlarken biranda memur arkadaşımın sert bir manevrayla beraber çarpmasına rağmen sistemsel motordan düşmemesini sağlayan eklenti video kaydımda belli olmuştur, gereken IC&OOC cezayı almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/jbvjh5 / https://hizliresim.com/twglx3w

Ek açıklamalar(varsa): İlk video'da ilgili çarpışmanın görüntüsü, diğerinde de ilgili maskeli kişini "Jamal Elwood" olduğu gözüküyor.

« Son Düzenleme: 04.09.2025 18:44 astaroth3737 »

#1 - 01.09.2025 22:02
Şahitliğimi onaylıyorum, ilk videoda hızlı giderken bir anda yol ortasında kontrolü sağlayamayıp kendisine çarpmıştım. O kadar mesafe gitmesine rağmen motordan düşmemesi aslında her şeyi açıklıyor.

#2 - 01.09.2025 22:42
Açıkçası benim ekranımda bu şekilde gözükmedi ve evet videoda düşüyor gibi gözüküyorum fakat bu şekilde bir 3. parti yazılım kullanmış olsam düşüyor efekti de gözükmez ekranınızda. Her türlü teste açığım, istediğinizi test edebilirsiniz. Bu görüntüde sizin oyundan kaynaklı olan bug veya oyun hatası şeklinde gözetliyorum. Böyle ufak bir kovalamaca için hesabımı riske atacak kadar saf bir insan değilim. Yine de söylediğim gibi benim ekranımda bu şekilde gözükmediğini tekrar dile getiriyorum.

#3 - 04.09.2025 02:47
Kanıtlarınızı güncelleyin. @astaroth3737

#4 - 04.09.2025 18:45
Güncel. @dossx

#5 - 05.09.2025 01:46
Şikayet incelendi.

Jamal_Elwood karakterinin herhangi bir yazılım kullandığı tespit edilemedi.
Her durum göz önüne alınarak şikayet incelendi, kişiye herhangi bir işlem uygulanmayacak.
« Son Düzenleme: 05.09.2025 01:50 dossx »