Konu: [02/09/25] Rick Kelly - CR, /q  (Okunma sayısı 78 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2025 18:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rick_Kelly @Samed

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/09/2025 - 18:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NonRP Driving, /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda düzgün giderken şeridime girip vurarak kaçıyor. Peşlediğim esnada ise araçtan atlayıp /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ywitn3

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın sicilinde CR ve NonRP Driving'ten 6 tane jaili mevcut. Jailden ders alamıyorsa başka bir çözüm arayın lütfen.

« Son Düzenleme: 02.09.2025 18:28 stonecoldeko »

#1 - 02.09.2025 19:15
Görüldüğü gibi üzerine sürmüyorum kenarım çarpıyor meslek kasarken bir elim telefonda takılıyorum dostum. PM den yazıp bana tartışabilirdin. Ayrıca arkaya bakacağım derken q+e ye basarak kazayla düşüyorum ve oyundan atıyor. loglara bakıldığında ilk girmeye çalıştığımda giremediğim görülecek ve ikincisinde girdiğim anlaşılacaktır. teşekkürler

#2 - 02.09.2025 20:03
Görüldüğü gibi üzerine sürmüyorum kenarım çarpıyor meslek kasarken bir elim telefonda takılıyorum dostum. PM den yazıp bana tartışabilirdin. Ayrıca arkaya bakacağım derken q+e ye basarak kazayla düşüyorum ve oyundan atıyor. loglara bakıldığında ilk girmeye çalıştığımda giremediğim görülecek ve ikincisinde girdiğim anlaşılacaktır. teşekkürler

Komik bir bahane ama dümdüz yoldan gelirken beni görünce önüme kırıyorsun. Hadi bahaneni kabul etsem diyeceğim ama sicil ortada. Bu yaptığın şey yüzünden OOC bölmektense rolde yanına gelecektim, rolde konuşup halledecektim. Ya mutantsın ya da klavye tuş atamaların farklı olduğunu düşünüyorum ki Q,E tuşlarıyla F tuşuyla ne kadar alakadar olduğunu açıkla derim ama her ürettiğin bahane ayrı bir komedi.

#3 - 04.09.2025 02:00
Şikayet incelendi.

Rick_Kelly karakteri bilerek ve isteyerek çarptığı için kişiye CR kural ihlalinden işlem uygulanacak.