Konu: [02.09.2025] Jesse Smith - Emotesiz Ateş, Car Ramming  (Okunma sayısı 201 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.09.2025 00:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jesse Smith, a.k.a kolsuz new gen deathmatcher - @Lalalala

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Darquavon Rashawn - @ayaz1616

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR, Emotesiz Ateş

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, Leo Smith isimli arkadaş bizim birliğimizden ayrılıyor. Ayrılırken OOC olarak tartıştığımız için silahı ile hoodumuza geliyor. Beni vurmaya çalışıp vuramıyor, polisten korkup kaçıyor. Ama arkadaşın ablası (Jesse Smith) Cheetah'ı ile beni eziyor, emotesiz olarak tüfeğini çekip ateş açmaya başlıyor. Kadın bir karakter bu silahı nasıl kullanıyor hala aklım almıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): En ağır ceza verilsin, şikayet asla geri çekilmeyecek

#1 - 02.09.2025 00:48
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş PM'den acil durumda emotesiz sıkılabilir diyor :D :-\ Ek olarak ta, brawl dönmüyor, çatışma dönmüyor. Sanki 911 acil durum diyor :D  :o :uzi:
« Son Düzenleme: 02.09.2025 00:55 ayaz1616 »

#2 - 02.09.2025 00:58
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş PM'den acil durumda emotesiz sıkılabilir diyor :D :-\ Ek olarak ta, brawl dönmüyor, çatışma dönmüyor. Sanki 911 acil durum diyor :D  :o :uzi:

Savunma tarafı olsa bile, savunucu taraf sadece tabanca bıçak vs. gibi silahları emotesiz kullanabiliyor. Arkadaş direkt shotgun kullanmış. Savunma yapmasını bekleyelim, ne diyeceğini merak ettim

#3 - 02.09.2025 01:41
O anda 3 saniyei çinde ben emotemi yazana kadar kaçardın kardeşim o anda ben im yapabileceğim birşey yok, onun dışında senin çıktığını görünce arabayı arkaya alıyorum arabanın üstüne koşuyorsun sen? kendi videonda gözüküyor interior içine giriyorsun sıkılınca kardeşim sonuçlanabilir "FORUM ÜSLUPTAN CEZA ALSIN KOLSUZ FELAN DİYOR"
« Son Düzenleme: 02.09.2025 01:50 Lalalala »

#4 - 02.09.2025 01:44
O anda 3 saniyei çinde ben emotemi yazana kadar kaçardın kardeşim o anda ben im yapabileceğim birşey yok, onun dışında senin çıktığını görünce arabayı arkaya alıyorum arabanın üstüne koşuyorsun sen? kendi videonda gözüküyor interior içine giriyorsun sıkılınca kardeşim sonuçlanabilir
interior girdiğimi kanıtlarsan iyi olur, savunucu taraf benim, saldıran ise sensin. Emote vermek zorundasın. Silahım da yok, sana bir şey yapamam. Arabanın da üstüne koştuğum yok bile bile eziyorsun. @Pink

#5 - 02.09.2025 01:49
Al, rolün tamamı arkadaşım düşüremiyor seni koşup interior'a gidiyorsun bende çıktığını görünce hızla gidiyorum arkaya arabam hızlı Cheetah yani sende koştuğun için sana çarptım o an'ın heyecanı ile emote veremezdim kardeşim sen çıktın ve bende hemen oraya gidip silahıma davrandım o an emot yazmaya başlasaydım kaçardın
« Son Düzenleme: 02.09.2025 01:51 Lalalala »

#6 - 02.09.2025 02:26
Sonuçlanabilir. Araca elinde silahla binip shotgunu gizlediği de belli oluyor. Bug abuseden cezalandırılsın.

#7 - 04.09.2025 02:52
Şikayet incelendi.

Jesse Smith karakteri Car Ramming ihlali nedeniyle işlem uygulanacaktır.

Cio Smith isimli karakter maskeli şekilde belirttiği emote sonrası Yajeel Dawson karakterini harekete geçirdiği görülmüştür. Bu süreçte, anlık gelişen rolün etkisiyle Jesse Smith isimli karakter gerçekleştirdiği eylemi çok kısa sürede belirtmemiş olabilir, fakat yaptığı rol sonrası Yajeel karakterini araçla ezdiğini belirten bir emote da geçmesi gerekirdi. Rol mantığı çerçevesinde baktığımızda, yapılan eylemlerin karşılığında /me & /do kanalı üzerinden rolü tamamiyle aktarabilirdi.