Konu: Car fix soiledove_exe  (Okunma sayısı 375 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.09.2025 02:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @soiledove_exe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @LegitimuZ

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hile açmayın.

#1 - 07.09.2025 09:13
İş dolayısıyla savunmayı şuan yapamıyorum akşam saatlerinde savunmayı yapacağım.

#2 - 07.09.2025 20:41
Selamlar, şikayet aşırı yetersiz. Bir ss ile banlanacaksa o zaman tüm herkes banlanabilir. Loglara bakılabilir, 5 senedir aralıksız bir şekilde sunucuda oynuyorum, ilk defa böyle bir şikayet ile karşı karşıya kaldım. Loglara bakılabilir dediğim gibi, hiç bir türlü aracı tamir etme gibi bir durum söz konusu olamaz. Ayrıyetten aracımın çalınmayacağı ne mağlum? Yani kısaca şunu söylemek istiyorum, herhangi birisi. Örnek veriyorum sen, araca biniyorsun komut yazıyorsun ve aracı tamir ediyorsun sonrasında araç 1000 can oluyor. Bunu ben bilemem, sürekli olarak **/dl** ile gezmiyorum veya oynamıyorum.

#3 - 07.09.2025 21:24
Ben sana arabanın canı nasıl 1000 oldu diyorum, sen bana yok o şu bu biz diyorsun... Dostum, sen beş senedir oynuyorsan ki bilmelisin, bir tamirden sonra asla araç canı 1000 olmaz. Yüksek ihtimal tek/birisi olmayan bölgede kaldın, tamir de bulamadığın için arabayı böyle fixlemeye karar verdin. Her neyse, savunmanı yaparsan sevinirim.

#4 - 07.09.2025 21:36
Gerekli savunma yapıldı, ki sana söylemişim. Yeterli bir kanıt yok çünkü araca bindikten sonra fixlerken videon olsa eyvallah. Ama öyle bir kanıtta yok.

#5 - 07.09.2025 21:44
Gerekli savunma yapıldı, ki sana söylemişim. Yeterli bir kanıt yok çünkü araca bindikten sonra fixlerken videon olsa eyvallah. Ama öyle bir kanıtta yok.
O zaman bende fix basayım sonra kayıt yok 1000hp ben nerden bilim diyip gezeyim? Ne kadar mantıklı bir açıklama bu tatmin edici bile değil. Ki bakan yetkili nasıl ikna olucak merak ediyorum. Her neyse sonuçlanabilir.

#6 - 09.09.2025 09:42
Admin komutu ile veyahut tamirhanelerin naturel olarak kullanılması ile araca gelecek repair oranı 999.9'dur, 1000hp'lik veri değeri bir araca 3. parti yazılımın haricinde bir şekilde gerçekleşememektedir. Atılan görsel bariz bir şekilde carfix basıldığının kanıtı niteliktedir ve yaptığınız savunmaya ihtafen aracın geçmiş pozisyonlarını oyun içerisinden kontrol ettiğimde mevcut spawn bölgesinin çok yakınında gerçekleşen bu durum ile bahsettiğiniz savunmanın da yetersiz ve yersiz olduğu kanısı ortaya çıkmaktadır.  Andreas_Krakouer isimli karakter 3. parti yazılım kullanımı kapsamında 1500 dakika cezalandırılacak ve buna ek olarak in game kanallardan konuşulan oyun dışı chat unsurları için şikayeti açan tarafta dahil olmak üzere Mixing kapsamında işlem uygulanacak.
« Son Düzenleme: 09.09.2025 09:44 Pink »