Konu: Bug Abuse Arkas_Fidelis @memoli  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.09.2025 01:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arkas_Fidelis @Memoli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/09/2025 23:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug Abuse

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimiz ile E/S Bunnies Shaw Boys 13 birliği brawl rolü gerçekleşiyordu, bende köşede Arkas_Fidelis adlı karakteri gördüm; brawl rolüne girdim. Şahısı 2 sefer yere düşürüyorum ilkine bakıcak olursanız can barı ful ben yere alıyorum can barı giderken unfreezemi atıyor bug abusemi yapıyor çözemedim. İkinci bug abusesinde eline silah alarak nişan alıp doğruluyor yerden.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/fxmb5a

Ek açıklamalar(varsa): Şahıslar iki gündür sürekli ihlal yapıyor, en kısa sürede bu durumun çözüme kavuşmasını temenni ediyorum.

#1 - 03.09.2025 01:55
Selamlar, arkadaşın söyledikleri doğru fakat arkadaşla ilk başta girdiğimiz brawl'da canı bir kalıyor ve köşeye çekilip çilek yiyor. "Benim karakterim o sıra başka karakterlere girişiyor kalabalık olduğundan dolayı" Arkadaş çileği yiyip tekrar geldikten sonra brawl'a giriyoruz, normalde düşmesi gerekirken canı full şekilde tekrar girdiğinden kaynaklı da bende /fall 4 komutunu kullanarak karşılık veriyorum. Bunu yapmasam da rol açısından bir şey değişmeyecekti.

#2 - 04.09.2025 04:54
Şikayete kanıt videoyu tekrar yükleyin. @PaxtonHükümsüz

#4 - 05.09.2025 01:24
Şikayet incelendi.

Mevcut şikayete sunulan kanıtta Arkas_Fidelis karakterinin yaptığı ihlale karşılık bir durum görülmemiştir. Kanıtların karıştığı durumu varsa, tekrar yeni bir şikayet oluşturabilirsiniz.

K&A