| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yajeel_Dawson & @ruzgra666 Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06/09/2025 & 16:33 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:4. Metagaming
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alt karakterim Aurora_Delaney ile sunucuya giriş yaptıktan sonra bir motosiklet satın aldım ve etrafta turlamaya başladım. Ana karakterimden kalan bir alışkanlıkla Idlewood’a, yani Yahudi Bölgesi olarak bilinen alana gittim. Her zaman durduğum kaldırımda durup, alt-tab yaparak Discord üzerindeki ticketları kontrol ediyordum. Oyuna geri döndüğümde Yajeel_Dawson adlı karakterin, bana "Aslanlara söyle, bu bölgeye el koydum." tarzında bir şey yazdığını gördüm. Bu duruma sadece "Ne?" diyerek tepki verebildim.
Bu karakterimin sunucuya dahil olma amacı, her pazar saat 21:00’de yapılan Kilise ayinine katılmaktı. IFM dışında etkinlik ekibinde de görev aldığım için, bu karakterimle yalnızca rol ve etkinlik desteği sağlamayı hedefliyordum. Bugüne kadar bu karakterimle sunucuya yalnızca ikinci kez giriş yapmış olmama rağmen, Yajeel_Dawson adlı oyuncunun beni nasıl olup da Yahudi Birliği ile bağdaştırabildiğini anlayabilmiş değilim.
Bu sorunun cevabı aslında oldukça basit: Forum üzerinden ana karakterimin Yahudi Birliği'nde olduğunu görüp, meta yapıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: KANITEk açıklamalar(varsa): 46 seviye bir karaktere sahip olan Yajeel_Dawson’ın, çoğu roleplay sunucusunun temel kurallarından biri olan metagaming kuralını ihlal etmesi
(veya bu kurala dair yeterli bilgiye sahip olmaması) nedeniyle, kendisine rol desteği verilmesini talep ediyorum.
Selam, basit bir sebebi var. Orasının yahudi bölgesi olması. Bunu akıl edemeyecek kadar küçük değilsin, algı yaratmışsın. Birde adminsin. Diyecek bir şeyim yok, dün gece birliğime ateş açıldığı için bende böyle bir şey yaptım. Rol dersi almamı istemişsin, iletilerimden Rol SS'lerimi inceleyebilirsin. Kimin rolünün daha iyi olduğu ortada, daha fazla ileti gelmeyecek. Birde şu kin tutma işini bırakın, kim olduğunu bile bilmiyorum(uz).