Konu: Tatuma_Dariag  (Okunma sayısı 33 defa)

#0 - 30.08.2025 19:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tatuma_Dariag @Elevan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jhon_Lazia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:37 30.08.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde q +türkçe terim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşım aradı içeriye kilitlenmişlerdi Jhon çağırdı beni biz işyerinin kilidini maymuncukla açtık ve oradan içeri girdim adama giriştim adamı bayılttım adamda türkçe sözlük ve random attı q attı rolde de

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://i.hizliresim.com/hjfut93.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin cezalanmasını talep ediyorum.

#1 - 30.08.2025 19:14
Şahitliğimi onaylıyor, şahıs Tatuma_Dariag'ın Aktif Rolde Q ve Türkçe Terim'den işlem görmesini istiyoruz....

#2 - 01.09.2025 11:31
Rol yaptığımız alan, discord / chitchat günlük konuşma dili olmamalıdır. Text Roleplay kurallarına uygun şekilde öncelikle "Türkçe/TDK" dil bilgisine bağlı kalmalı, olabildiğince kusursuz cümlelerle rolünüzü gerçekleştirmelisiniz. Tatuma_Dariag isimli karakteri canlandıran kullanıcı bu şikayete 24 saat içerisinde herhangi bir savunma gerçekleştirmemiş olup, sunulan kanıtlar içerisinde chat dilini bariz bir şekilde ihlal ettiği ve türkçe terimler kullanarak rastgele IC/OOC bir iletişim sağladığı görülmektedir. Sunulan kanıtlar içerisinde bağlantı kesintisini gösteren herhangi bir kanıt bulunmadığı için bu konu ele alınmayacaktır. Tatuma_Dariag isimli karakterin halihazırdaki 1620 dakikalık cezasının üzerine mevcut ihlal eklenerek süresi düzenlenecek.