Konu: jayden cameron - çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 55 defa)

#0 - 26.08.2025 12:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: jayden cameron @MamiAlparslan N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edwin Clark N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12:17 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: non roleplay, güvenli bölge ihlali, hatalı emote kullanımı, /do

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: afk durumundan yeni çıktım, jayden cameron yanıma yaklaşıp aracıma atar mısın sorusuna olumsuz cevabını verdim, ardından "yavşak herif" argümanı iletti, durup bakacak değildim, gbiyi ihlal ediyor. Fiziksel gücü 1:1 olmasına rağmen 5:4 gücündeki kişiyi yere yatırma rolü yapmaya çalışıyor, ona karşılık verdiğimde ise onun fikirlerine göre gb kuralını ihlal etmişim. Karşılık veriyorum, emote ile onu düşürme rolü yaptığımda hiçbirşey olmamış gibi uzaklaşıyor, non roleplay ihlalinide buradan görebilirsiniz. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
GBI
Spoiler: GösterGizle

Hatalı emote, /do

nonrp

Ek açıklamalar(varsa): bana şikayet açacağını bilerek konuyu açtım savunma yapabilir

#1 - 26.08.2025 12:41
1. sana şikayet atmayacaktım 2. ilk sen bana vurdun gbi'yı sen yaptın agresif rol beni ittin? /dene falan yapmadan o hâlde bende senin kafana vurayım uçsun /dene yapmadan? 3. sen beni düşürmedin ittin, ittirilen herkes düşmüyor

#2 - 26.08.2025 17:13
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz. Şikayet içerisindeki kanıtlarda bariz bir şekilde agresif rolü yürüten ve devamlı sözler ile tahrik, kışkırtma içerisinde olan karakterin Jayden_Cameron olduğu ve çevresindeki karakterlerin gerçekleştirmiş olduğu role çekimser tavırlar ile dahil olmak istemediği, sonrasında devamlılık halinde olan tehditlere karşı güvenli bölge ihlalini şikayetçi tarafın da ihlal ettiği görüntülenmiştir. Bir ihlale, ihlal ile yanıt vermekten ziyade /rapor komutunu kullanarak durumu bildirmeniz veyahut durumu forumdan bildirmeniz doğru seçenektir. Kas seviye sistemi arasında çok fazla bir fark olmadığı sürece sistemlerin ardına bu denli sığınarak kesin ve mutlak sonuçlar elde etme amacı içerisinde davranmayarak rolün akışını sağlamanızı her iki tarafa da bildiririm. Şikayete konu olan karaktere daha fazla olmak ile beraber, her iki tarafta güvenli bölge ihlali kapsamında cezalandırılacaktır.