Konu: Maskeli Dm + Gbi  (Okunma sayısı 124 defa)

#0 - 20.08.2025 00:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_62081 Forum adını bilmiyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Foto ve 2 polis vardı Hastaneye götürdüler oyuna giremiyor şuan ama bulurum

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.08.2025 18.11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Alıntı

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal bir şekilde idle Fas station dan benzin alıyordum ve yanıma biri geldi sonra gitti 5 saniye sonra ak ile bayıltıtdım bu olayda arkadaşı tanımıyorum hiç rolsel olarak karşılaşmadım sebebsiz yere 2. Dm çok olmaya başladı artık cezasının verilmesini istiyorum NOT: İŞ YERİMDEN DOLAYI PC ESKİ VE SS ALMA Şeyi dolu bu yüzden telefondan çektim arkada gözüküyor zaten ama herşey detaylıca gözüküyor
NORMAL PC DEN ÇEKMİŞ GİBİ ÇEKTİM

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/gc3rcqe
https://hizliresim.com/fv8zfej

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin cezalandırılmasını istiyorum durdum yere böyle birşey yapıp oyun zevkinizi bozuyorlar

#1 - 20.08.2025 10:58
Sıkan kişi ben değilim, fakat aynı birlikteyiz. Ek olarak Idlegas güvenli bölge sayılmıyor.

Şu sebeple vuruldun:

Spoiler: GösterGizle

Algı yaratma. Aslında neden ve kimler tarafından vurulduğunu çok iyi biliyorsun. :)
« Son Düzenleme: 20.08.2025 10:59 ruzgra666 »

#2 - 20.08.2025 11:06
ettigini bulmussun bir de icerleyip sikayet mi aciyosun, cicek mi verecektik ne bekliyordun :D :D bak işine

#3 - 21.08.2025 00:56
Amacım burda algı yaratmak değilki kuzen öyle anladıysanız kusura bakmayın ama ben 1?5 hafta oldu yeniden başlayalı ve maskeli adamın kim olduğnu bilmiyorum ondan açtım sorun yok haklısınız bu durumda
Maskeli kişinin id sine bakmayı yeni öğrendim teşekkürler ♥️

#4 - 21.08.2025 00:59
@kral gokturk hukumsuz biraz sakin kankam ben sıkan kişinin sizden olduğnu bilmiyordum üslübünü düzeltirsen sevinirim ben gül çiçek at demiyorum Benden üst düzey bilgilisiniz burda öğreniyorum 🙂

#5 - 21.08.2025 16:57
Merhaba, şikayete sunduğunuz görsellerin bir kanıt niteliği bulunmamaktadır. Sunduğunuz kanıtlarda sunucu HUD'u ve tarihi açıkça görülmesi gerekmektedir. Bunlara rağmen her iki tarafın da şikayet üzerinde anlaşması ve uzlaşması hoş ve yeterli bir durum, şikayeti oluşturan taraf nedenini öğrenmiş ve henüz öğrenim aşamasında olduğunu beyan etmiş. Savunmacı tarafta savunmasını yaparak kanıtlarını sunmuş, ortada bir sorun bulunmamakta. Bilgilendirici olarak bu yorumu her iki tarafta okuyabilir, şikayet kilitlenerek arşive taşınacak.