Konu: [15.08.2025] Peter Vostrikov - Deatmatch + Yetersiz Oyuncu Profili + Powergaming  (Okunma sayısı 222 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.08.2025 22:08
Yetkililer ilgilenebilir, Taciz nedir araştırıp anlayabilirsin.
senin anlama sorunların var sanırım. bu görüntülerdeki yaşanan rolün öncesi de var, dün yapılan yat partisinde senle rol yaptım, sadece sana kolumu yasladım, hiç bir şekilde cinsel olarak bir gerçekleştirdiğim eylem değildi, sonra da laf etmeyin diye bir ton özür dileyip yanınızdan ayrıldım, bu dün yaşanan olay sebebiyle gelip bana bugün, henüz bu olaylar yaşanmamışken tacizci diyorsun, bana tacizci dediğin için sana küfür ediyorum, küfür ettiğim için yine tacizci diyorsun, rol bilmeyen arkadaşın da gelip saldırıyor, saldırdığı için ona küfür ediyorum, hem tacizcisin hem de küfür ettin diyip bana ateş ediyorsunuz bir de

Burada, kaza yapmışız, gelip bana yavşadı dedin. Yavşamak dediğin şey de, bahsettiğim /lean komutunu atmam.

bahsettiğim /lean komutu. burada cinsel bir taciz var diyenin aklından şüphe ederim. bu komutu başka bir erkek karaktere de yaptım, emoteli bir şekilde. onun da görüntüsü var, o karakteri de taciz edecek değilim ya???

bu ekran görüntüsünü 3. atışım, halen daha anlamayıp diyorsun ki beni taciz ettin. burada araba sürüyordum, peşime takılıp geldin ve bana sataştınız. henüz burada hiç bir tane taciz olarak nitelendirdiğin küfür yok. bak zaten, chat'e bakarsan da yazmışım bana tacizci dememen gerektiğini, karakterim burada zaten senin bu tacizci damgana sinirleniyor.

şikayete tek bir ileti daha gönderme. bu sana oluşturulan bir şikayet değil, sana ekstra olarak dediğin her konuda bir kanıt sundum. halen daha aynı şeyleri tekrar edip edip duruyorsun

#11 - 15.08.2025 22:23
2- seni taciz etmişim??
seni taciz ettiğimin kanıtını on kez istedim, halen atmadınız, bir karakteri cinsel taciz etmek zaten bir kural ihlali. bunu yaptıysam, şikayetini aç. benim sana küfür etme nedenim, (sen bunu taciz olarak nitelendiriyorsun) benim hiç bir şekilde seni taciz etmememe rağmen, benim hakkımda tacizci demen. durduk yere bana tacizci diyorsunuz, küfür edince de küfür ettin diyip ateş ediyorsunuz.

Diyelim beni taciz etmedin üstte attığın kırmızı ile çizili fotoğrafta ufak ve önemli birşey demişim okursan oradan görebilirsin, etmezsen seni pişman ederim diyorum, pişmanda ediyoruz burada birşey yok halan konuşuyorsun.

#12 - 15.08.2025 22:25
2- seni taciz etmişim??
seni taciz ettiğimin kanıtını on kez istedim, halen atmadınız, bir karakteri cinsel taciz etmek zaten bir kural ihlali. bunu yaptıysam, şikayetini aç. benim sana küfür etme nedenim, (sen bunu taciz olarak nitelendiriyorsun) benim hiç bir şekilde seni taciz etmememe rağmen, benim hakkımda tacizci demen. durduk yere bana tacizci diyorsunuz, küfür edince de küfür ettin diyip ateş ediyorsunuz.

Diyelim beni taciz etmedin üstte attığın kırmızı ile çizili fotoğrafta ufak ve önemli birşey demişim okursan oradan görebilirsin, etmezsen seni pişman ederim diyorum, pişmanda ediyoruz burada birşey yok halan konuşuyorsun.
birader sen okuduğunu da anlamıyon ki ya 🤣🤣 taciz etmezsen pişman ederiz demek ne demek biliyor musun? hangi anlama geldiğini? biraz kitap oku sana burada 2 saattir boşa laf anlatıyor muşum harbi bunun için çok pişmanım

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#13 - 16.08.2025 02:30
Savunma yeterli görüldü.