Arkadaş bunları yazıp sonrasında değiştirmiş veya silmiş bu yazılarına aşağıdaki cevapları vermiştim ama bize koz verdiğini düşünüp böyle bir şey yapmış sanırım. Bu yüzden bunu ekliyorumki inceleyen admin arkadaş yazdıklarına bakıp cevaplarımı görebilir.
Savunma için teşekkürler, yazdıklarına cevap vereyim sonrasında sonuçlanabilir.
Yazdıklarınla aslında küfür nedeniyle sıktığınızı doğrulamışsın teşekkürler.
"Merhabalar, direkt konuya girelim. Arkadaşın da dediği gibi bir dövüş gecesindeydik ve Adeltrud adlı karakter diğer birliğin bir üyesini dövdü.": Zaten konuşmaya geldiğimizde konuşurken Rowan ile olan olayın bir sorun olmadığını dövdüğünüz için bir problemimiz olmadığını söyledik. Rowan size bir küfür etmiş ve saldırıp dövmüşsünüz bu normal ve olağan bir şey, bizde bunun küfüre karşılık dövülmesinin normal olduğunu karşıladık. Yani oraya siz nasıl bizim birlikteki adamı döversiniz diye gelmedik. Biz sadece çingenelere edilen küfürler ve ırkçılık için ordaydık.
"Özür dilemeyecekseniz bizimle probleminiz var kabul edeceğiz": Bunu bir tehdit olarak kabul ettirmek istiyorsun galiba ama bu sizinle artık aramız iyi değil demekten başka bir anlam taşımıyor.
"Bu olayların üzerine gidip sıktım": Bizde de silah var ama küfür edildi diye gidip sıkmıyoruz.
"Bug abuse girişimden dolayı bir uyarı veya mümkünse ceza almasını istiyorum.": İstersen bunun için şikayet açabilirsin. Böyle düşünmen komik olmuş.
"Ayrıca bu savaşı kabul ediyor olacak ki, maskeli bir şekilde sıkmama rağmen benim sıktığımı aklınca doğrulamış. Gelip sıktığım için
yüz bin kadar "Kan parası" istiyor.": Ortada şuanlık bir savaş yok, yeterli olmayan sebeplerle sıktığınız için ic olarak sizden para talep edeceğim en doğal hakkım.
"maskeli bir şekilde sıkmama rağmen benim sıktığımı aklınca doğrulamış.": "Aklımca" doğruladım dostum evet ama senin değil sizin birliğin sıktığını doğruladım, sonuçta sıktıktan sonra cropu size giydireceğim minvalinde küfür ediyorsunuz bizim küfürümüze karşılık olarak. Daha fazla belli edemezdiniz sıktığınızı.
"Bu role devam etmek istiyorsa DM başlığı altında şikayet açması saçma.": Yaptığın bir kural ihlali fakat ben yaralı rolümü yaptım, ic olarakta rolünü yapacağım. Bunda yanlış bir şey görmüyorum.
Yani attığın kanıtlarda beni doğrular nitelikte, daha önce de böyle bir rolle karşılaştım ve haklı bulundum (
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174385.0) illegal oluşum kurallarında da belirtildiği gibi basit şeylerden küfürlerden savaş çıkarmaya çalışmak yasak, ama siz küfürü bir savaş sebebi görüp sıkmaya gelmişsiniz. Bunu bir savaş sebebi olarak kabul edebiliyorsanız biz de ettiğiniz küfürlerle size savaş açabilirdik ama bunun ihlal olduğunu bildiğimiz için bu yola girmedik.
Ic olarakta bunun rolünü yapmayı sürdüreceğim. Sonuçlanabilir.