Konu: Nina_Elisabeth @aslan_akbey Fear RP ihlali + Türkçe terim  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2025 19:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nina_Elisabeth @Aslan_Akbey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Michael_Joy Leo_Smith

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.08.2025 19:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP ihlali + Türkçe terim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz sokağımızda biramızı içerken, Nina Elisabeth karakteri geldi. Bir anda araçlara evlere saldırmaya başladı, bende ordaki en yetkiliydim gittim yanına noluyor dedim bana Aslanadze ekibindenim herşeyinizi mundar ederim dedi. Sonra arabalara falan saldırmaya başladı, koşarak kaçtı daha sonrasında.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/i3ox7c8  https://hizliresim.com/jxuanv7

Ek açıklamalar(varsa): Aslanadze ekibi bizi kışkırtmaya yönelik çok oynuyor, amaçları birliğimizi kapattırmak savaşa sokmak. Bu birliğe ihtiyaçları olan hiçbirşeye taviz vermeyeceğimizden emin olsunlar, bu bize karşı kışkırtma durumları çok oluyor. Kendilerine bi an önce çeki düzen vermelerini tavsiye ediyorum, iyi roller.

#1 - 09.08.2025 23:54
Öncelikle Herkese İyi akşamlar, Boş yere Arkadaşımı dövdüğünüz için, Ve saçma rolleriniz yüzünden. + Olarakta kanıtım olmasa bile Vice üyelerinin sizin Rollerinizden memnun olmadığı ortada. Zenci Rolünü yapamıyorsunuz, Arkadaşımı dövdüğünüz yetmedi. Bu Konuda uyarılmama ve birdaha yapmadım, Ama siz hala Birini Jail'e attırma gereği duydunuz Maalesef. Her İnsanı sokakta durdurup Bir şeyler yapıp dövüyorsunuz, Sunucunun Liyakatını zaten Dibine getiriyorsunuz O Rollerle. Kolay gelsin. İyi Roller

#2 - 09.08.2025 23:56
Türkçe Terim "Mundar" kelimesi ise Türkçe kelime değildir. Malayca ve Arapça'dan geliyor. Hala TDK sözcüklerini ve kelimelerini bilmeden devam ediyorsunuz maalesef.

#3 - 10.08.2025 00:28
Merhaba öncelikle, arkadaşını dövdüğümüz kanıtınız varsa iletebilirsiniz; yoksa bu konuda yorum yapmanız doğru değil. Ayrıyetten hiçbir oyuncu dediğinizden kastınız nedir? Rollerimizi beğenmeyen kim? Bunu kim söylüyor dostum? Havadan gökten gelen bilgilerle burda yorum yapma. Sunucunun liyakatını senin tabirinle yerine dibine getirseydik, şuan bu birlik olmazdı. 10 Kişinin arasında arabanın üstüne çıkıp sopayla vuran kişimi bana rol dersi veriyor? 225 Saatin var rol konusunda birşeyler bildiğine emin değilim. Şunuda ekleyeceğim sokakta durdurup birini dövdüysek yanımızdamıydın? Sanmıyorum dostum, çevremizde dahi seni görmedik, bir insanı boş yere dövseydik "Oyuncu şikayeti" kısmı bize açılan şikayetlerle dolu olurdu. Bize kanıtın olmadan birşey konuşma, daha yenisin sunucuda Idlewood rolünü dahi görmedin, belki ömrü hayatında bile bu rol ortamını deneyimleyip tatmadın. Sen kendin çok iyi rol bilen birisiysen Idlewood'a gelip zenci rolünü yapmayı bize öğretebilirsin. Ayrıyetten rol çok biliyorsan şikayete yazdığın textde daha büyük küçük harfi bile doğru yazamamışsın rolmü öğreticen sen bize? Çapından büyük konuşmanı tavsiye etmiyorum. Herkese iyi roller dilerim Vice ile kalın.

#4 - 10.08.2025 00:35
Türkçe Terim "Mundar" kelimesi ise Türkçe kelime değildir. Malayca ve Arapça'dan geliyor. Hala TDK sözcüklerini ve kelimelerini bilmeden devam ediyorsunuz maalesef.
Türkçe dilinde çok fazla Arapça dilinden türemiş kelimler var dikkatini çekerim, Google'den bakıp TDK diyorsun bana.

#5 - 10.08.2025 13:54
Dostum, sana kimse haksız demiyor. Haklı olduğun taraf olabilir, SS'im yok. Ama Yaptığınız Roller kimsenin hoşuna gitmiyor, Bıçak Çekme rolüde zaten herkesin kulağında. Bu Şikayeti açmak yerine, beni PM'den düzgünce uyarırsın. Asıl sorununuzda bu.. Admin beni Uyarı ile attığı sırada gelipte burada senin Jail Açman korkak olduğunu belirtiyor, Şikayetin bir sebebi var. TDK konusuna gelirsemde, Bu Sunucuda Çoklu Türkçe Terim kullanılıyor. Birliğinin yaptığı şeyi burada bana yansıtmazsan sevinirim. Size iyi günler, Saçma bir şekilde Şikayet açmanda garibime gitti. Benle bundan önce Düzgün konuşursun Olay biter. Her neyse, İyi günler.

#6 - 10.08.2025 14:43
Şikayet açmak nezamandan beri korkaklık oluyor? Niye insanlar şikayet açıyor ozaman dostum? Böyle bir mantık yok. Yaptığımız roller hoşuna gitmeyen insan rollemez bizimle, kimse beğenmemezlik yapmıyor bu vakite kadar. Bunu tek diyen insan sensin başka kimse demiyor, rica ediyorum kendi düşüncelerini insanlarda böyle düşünüyormuş gibi yazma. Şikayet sonuçlanabilir tarafımızca başka bir text gelmeyecek.

#7 - 12.08.2025 00:50
Nina_Elisabeth karakteri Fear RP & Türkçe Terim kapsamında işlem görecek.