Konu: Deathmaching, Trolling , Raphael Lesli @rotex  (Okunma sayısı 95 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2025 21:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raphael Lesli  @rotex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nathan Harris @Casper_Willson
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21:00 10.08.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi mekanımın önünde dururken bir anda saldırdı, kendisi sivil olup agresif rol sergilemekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İllegal birliğe karşı agresif rol yapıp, benim dostumun küfrettiğini söyleyerek bana saldırıyor, ardından sivil olan karakteriyle benim mahallemde bana karşı agresif rolüne devam ediyor.
« Son Düzenleme: 10.08.2025 22:13 hanımdeaglegetir »

#1 - 10.08.2025 21:41
Şahitliğimi onaylıyorum, barda çalışan olarak kendisini aldığımız halde kendisi kaçtı ve agresif rol yapmaya başladı sonra saldırmaya başladı. Troll yapan birisi muhtemelen.

#2 - 11.08.2025 05:32
Şahitliğimi onaylıyorum, barda çalışan olarak kendisini aldığımız halde kendisi kaçtı ve agresif rol yapmaya başladı sonra saldırmaya başladı. Troll yapan birisi muhtemelen.
Katılıyorum bilader bizim birliğe girip herkesten ooc sekilde 10k alip cikti karakteri illegal olmasina ragmen polis çağırdı birde komedi boyle adamlar hala bu sunucuda barınıyor ya kafayi yersin

#3 - 13.08.2025 17:50
Raphael Lesli isimli karakter kapatıldı.