Konu: [10.08.2025 - Karl_Behrmann ] Genel İllegal Kuralları İhlali  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2025 16:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karl_Behrmann @BurakYalım

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Genel İllegal Kuralları ihlali buulunuyor, bir kişi ile krupiyer olarak kumar oynuyoruz şikayet ettiğim kişinin arkadaşı kaybedince polisleri arıyor ona bunun kural ihlali olduğunu PM'den iletsemde o kararının arkasında güçlü bir şekilde duruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin attığı PM'de bu kuralı "kasıtlı" olarak çiğnediğini fark edebiliyoruz. "İllegal olması bir şeyi değiştirmez" 

Gerekli cezayı almalıdır, kişiler daha sonrasında @EYMENKKALE71  isimli yöneticiye şikayet edip benim OOC 20 dakikamı çöp etmişlerdir.

« Son Düzenleme: 10.08.2025 16:09 Falacer »

#1 - 11.08.2025 01:27
Merhaba, iyi forumlar. :)

Öncelikle, yapılan rolle alakalı şikayetimi doğrulamıyorum. Çünkü arkadaşı illegal bir faaliyet için şikayet etmiyorum; kurpiyerliği yanlış yaptığı için polise bildiriyorum. Bu da onu illegal bir şey yaptığı için değil, normal bir biçimde şikayet ettiğimi gösteriyor. Arkadaş kendi ekran görüntüsünde zaten “bunu devlete şikayet edebilirsin” diyor. Ben de bunu normal yoldan memura bildiriyorum. Normal bir şekilde, eğer benim bir yanlışım olursa zaten bunu düzeltirler. :manifdog

#2 - 11.08.2025 08:33
Sonuçlanabilir.

#3 - 13.08.2025 17:31
Sunucu kurallarınca, illegal birlik üyesinin veyahut yasa dışı bir karakterin başka bir illegal birlik üyesini veyahut başka bir karakteri oyun içi (IC) olarak polise ihbar etmesi yasaktır. Savunmacı tarafın rol akışı içerisinde karşı tarafın eylemlerini polise bildirerek süreci kolluk güçlerine aktarması Karl_Behrmann ismindeki yasa dışı bir karakterin gerçekleştiremeyeceği bir roldür ve yasaktır, hatalı bir işleyiş uygulamışsınız ve konu hakkında ikaz edilmenize rağmen bunu sürdürmüşsünüz. Siz bu ihbarı gönderdikten sonra dahil olan polis karakterler herhangi bir yetkilinin bunu sonlandırıp iptal etmemesi neticesinde rolü sürdürerek sürekli rp'ye uyum sağlar, ancak bu hatalı bir rol ve şikayet kabul edilecek.