Konu: [10.08.2025 - Stefan_Vlahovic] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 309 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.08.2025 20:54
olayın içinde o da vardı benden önce görmüş savunma yapmış, gayet de güzel savunmuş. size savunma yazarak zaman kaybetmediğim için mutluyum, arkadaşım benim için gayet açıklayıcı konuşmuş. benim yazacaklarım da aynen bu şekilde olurdu, bu şikayetin açılacağını biliyoduk arkadaşın role uymayıp çığırtkanlık yaptığından dolayı haberdardık şikayet açılacağından, uzun lafın kısası benden önce görmüş ve savunmamı yapmış.

#11 - 10.08.2025 22:09
sakinleş hakan fidan bu oluşum şikayeti değil

Bu iletide ikinize birden son bir cevap veriyorum beyler. Birlik olayında üst rütbeli kişiler alt rütbelilerin admini olarak görev alır, bir sorun olduğunda bu alt rütbelilere değil üst rütbelilere neden oyuncularına hakim olamıyorsun diye sorulur. Sen R20 olarak bundan haberdar değilsen bu senin sorunun ki yarattığınız ooc kinden ve değişik hitaplarınızdan hiç memnun değilim. Böyle hitap ettiğiniz sürece yine zararlı çıkan siz olacaksınız, hakan fidan diyip benim profil fotoğrafımı aşağılamaya çalışıyorsun ve bu yine senin zararına olacak. Bu da son ileti, oyun içinde zorunuza giden şeyler için burada ahkam kesmenin bir anlamı yok bence.. Size karşı hiçbir kinim de yok, olmaz zaten umursamamazlık yapmayıp size cevap verme gibi bi lüksde bulunuyorum.
« Son Düzenleme: 10.08.2025 22:13 Wissas »

#12 - 11.08.2025 05:22
Stefan_Vlahovic karakteri Yaralı Kural İhlali kapsamında işlem görecek.

David_Kanevsky karakteri Sürekli Roleplay kapsamında işlem görecek.

Daryll_Parker karakteri Aktif Rolü /b ile böldüğü için işlem görecek.

@Gravano Forum susturma işlemi uygulandı.