Konu: [07/08/2025] Dean_Shenton ve Eric Ochoa / DM  (Okunma sayısı 300 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.08.2025 13:28
Öncelikle merhaba, sayın Califas üyeleri :D olay ilk başta Lea karakterine köpek muamelesi yapmaya "denemeniz" den ötürü patladı.
Spoiler: GösterGizle

Bunun üzerine sizi market caddesinde gördüm ve hem sebebini öğrenmek hemde uyarmak amaçlı Axel'e soracakken. Hem yanımdaki kız karaktere küfürler, hemde karşılıklı küfürler, tehditler edildi.

"Sen bekle göreceksin, sen hiçbir şey yapamazsın cart curt"

Bunun üzerine ilk bulduğum yerde sizi vurdum.
Aynı zamanda kişileri hiç tanımıyorum demişsin, Axel'in ekran görüntüsüne baktığımda bir takım chat görüyorum.

Discord üzerinden "kanka rol yapakta sıkarsak sıkıntı olmasın" dercesine bir chat. :D  Neyse, orada gördüğüm chat beni tanıyorsun dememe yetiyor.
Ayrıca sende dm arıyormuşsun gibi duruyor, Axel adlı arkadaşın "şaplak sobetci" bizi espden görüp takip ettiğimizi söylemiş olmalı ki maskeni takmışsın, sonrasında yaşananlar belli zaten.
2 saat bana bakmanı bekleyecek değilim, sonucunda aracın arkasına geçtin ve vuruldun. Hayırlı forumlar.

Hayır, "gel kuçu kuçu" kısmını ben ona söylemedim.  Karşılıklı küfürler edilmedi gelip sadece sen kendi kendine küfür etmişsin ve düşmanlık başlatmaya çalışmışsın aklınca. Bahsettiğin olayların arasında da 1 ay fark var :D Ayrıca o chat sana değildi ve sana olsa bile ilk sen sıktın, biz değil.  ESP ile de alakası yok o rolden sonra zaten senin gibi birinin DM atacağını anlamak çokta zor değil.

ismi yeter O:-)

ne ismini nede herhangi bi olayda duymadım  :D

Eminim duymamışsındır. Muhtemelen sen o yanındaki Lea'nın gazına geldin ve DM attınız. Onunda ağzından "califas" düşmüyor. Bize "nitro.cs - tank.cs" gibi şeylerle şikayet açan dostunun "hile kullanımı" nedeniye ban yemesi çoooooooooook komik.  :D :D

Size daha fazla prim yok.  :garip:

Prim istesem seni mi seçerim ikon çocuk  :D düştüğünle kaldın, touchpadin kirlenmiş gibi tam kaymıyor. Saklaban player Axel isimli arkadaşınada söyle yaygın sob kullanmayı bıraksın

#11 - 07.08.2025 13:32
ilgini ve primini aldığına göre uzaklaşabilirsin  :garip:

#12 - 07.08.2025 13:36
ilgini ve primini aldığına göre uzaklaşabilirsin  :garip:

wasd basmaya aradada /rapor dm yedim atmaya devam et  :D savunmam bu kadar, daha fazla yanıt yok

#13 - 07.08.2025 18:15
küfür sebebiyle ateş açamazsın, bahsettiğin *köpek*  ::) olayı da 1 ay önce yaşanmış yeni mi aklına geldi kanki  ::)

#14 - 07.08.2025 18:45
ok

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#15 - 09.08.2025 15:39
Merhaba, şikayet incelendi.

Dean_Shenton ve Eric Ochoa karakterleri Deathmatching kapsamında cezalandırılacak.

Not; Şikayet sonrası dönen toxic vb konuşmalardan ötürü kişiler ceza alacak.