0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: gtadünyamustafasarigul - 07.08.2025 12:58Öncelikle merhaba, sayın Califas üyeleri olay ilk başta Lea karakterine köpek muamelesi yapmaya "denemeniz" den ötürü patladı. Spoiler: GösterGizle Bunun üzerine sizi market caddesinde gördüm ve hem sebebini öğrenmek hemde uyarmak amaçlı Axel'e soracakken. Hem yanımdaki kız karaktere küfürler, hemde karşılıklı küfürler, tehditler edildi. Spoiler: GösterGizle"Sen bekle göreceksin, sen hiçbir şey yapamazsın cart curt"Spoiler: GösterGizleBunun üzerine ilk bulduğum yerde sizi vurdum. Aynı zamanda kişileri hiç tanımıyorum demişsin, Axel'in ekran görüntüsüne baktığımda bir takım chat görüyorum. Spoiler: GösterGizle Discord üzerinden "kanka rol yapakta sıkarsak sıkıntı olmasın" dercesine bir chat. Neyse, orada gördüğüm chat beni tanıyorsun dememe yetiyor. Ayrıca sende dm arıyormuşsun gibi duruyor, Axel adlı arkadaşın "şaplak sobetci" bizi espden görüp takip ettiğimizi söylemiş olmalı ki maskeni takmışsın, sonrasında yaşananlar belli zaten. 2 saat bana bakmanı bekleyecek değilim, sonucunda aracın arkasına geçtin ve vuruldun. Hayırlı forumlar.Hayır, "gel kuçu kuçu" kısmını ben ona söylemedim. Karşılıklı küfürler edilmedi gelip sadece sen kendi kendine küfür etmişsin ve düşmanlık başlatmaya çalışmışsın aklınca. Bahsettiğin olayların arasında da 1 ay fark var Ayrıca o chat sana değildi ve sana olsa bile ilk sen sıktın, biz değil. ESP ile de alakası yok o rolden sonra zaten senin gibi birinin DM atacağını anlamak çokta zor değil. Alıntı yapılan: gtadünyamustafasarigul - 07.08.2025 13:05Alıntı yapılan: ftalein - 07.08.2025 12:30Spoiler: GösterGizleismi yeter ne ismini nede herhangi bi olayda duymadım Eminim duymamışsındır. Muhtemelen sen o yanındaki Lea'nın gazına geldin ve DM attınız. Onunda ağzından "califas" düşmüyor. Bize "nitro.cs - tank.cs" gibi şeylerle şikayet açan dostunun "hile kullanımı" nedeniye ban yemesi çoooooooooook komik. Size daha fazla prim yok.
Öncelikle merhaba, sayın Califas üyeleri olay ilk başta Lea karakterine köpek muamelesi yapmaya "denemeniz" den ötürü patladı. Spoiler: GösterGizle Bunun üzerine sizi market caddesinde gördüm ve hem sebebini öğrenmek hemde uyarmak amaçlı Axel'e soracakken. Hem yanımdaki kız karaktere küfürler, hemde karşılıklı küfürler, tehditler edildi. Spoiler: GösterGizle"Sen bekle göreceksin, sen hiçbir şey yapamazsın cart curt"Spoiler: GösterGizleBunun üzerine ilk bulduğum yerde sizi vurdum. Aynı zamanda kişileri hiç tanımıyorum demişsin, Axel'in ekran görüntüsüne baktığımda bir takım chat görüyorum. Spoiler: GösterGizle Discord üzerinden "kanka rol yapakta sıkarsak sıkıntı olmasın" dercesine bir chat. Neyse, orada gördüğüm chat beni tanıyorsun dememe yetiyor. Ayrıca sende dm arıyormuşsun gibi duruyor, Axel adlı arkadaşın "şaplak sobetci" bizi espden görüp takip ettiğimizi söylemiş olmalı ki maskeni takmışsın, sonrasında yaşananlar belli zaten. 2 saat bana bakmanı bekleyecek değilim, sonucunda aracın arkasına geçtin ve vuruldun. Hayırlı forumlar.
Alıntı yapılan: ftalein - 07.08.2025 12:30Spoiler: GösterGizleismi yeter ne ismini nede herhangi bi olayda duymadım
Spoiler: GösterGizleismi yeter
ilgini ve primini aldığına göre uzaklaşabilirsin