Konu: Maskeli #16149  (Okunma sayısı 138 defa)

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 07.08.2025 13:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli #16149

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 57V'deki tüm polisler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/08/2025 - 00.24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming, NonRP, Bug Abuse/Hile

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi 57V içerisinde bizden kaçardan önümüzdeki ekip tarafından VC-LV  HWY'de PIT uygulanarak aracı vurması sağlandı. Kendisi videoda görüldüğü üzere araçtan direkt inerek Mullholland otoparkına düştü. Ancak biz aşağı indiğimizde arkadaş yok. Chati takip ederseniz önce yayan sonra FCR ile kaçış sağlıyor. Bunu acaba nasıl yapıyor? Nasıl bir güç ve ölümsüzlük bu? Ayrıca o yükseklikten düşen birisi nasıl sistemsel olarak bayılmadı? Hile veya bug abuse durumu da mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.08.2025 13:49
@Babe savunmanız için 24 saatiniz bulunuyor.

#2 - 07.08.2025 19:43
şöför koltuğundayım yere dönük olduğu için anim iptali var sağ kapıdan atıyor  ve aşağıya düşüyorum, ışınlansam düştüğümüde göremezsiniz zaten, orada çimlere düşüyorum  ve fcr motorla kaçıyorum herhangi bir hile veya bug abuseluk bir şey yok

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#3 - 08.08.2025 15:28
Şöyle bi yükseklikten bahsediyoruz, şimdi sen bana diyorsun ki ben böyle bir yükseklikten düşersem bana bir şey olmaz, atlar motora devam ederim. Öyle mi? Peki FCR nasıl gelip seni oradan alıyor? Hiç telefon konuşması düşmedi chatimize de. :)

Spoiler: GösterGizle

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#4 - 08.08.2025 15:53
Farklı bir savunmam yok, sonuçlanabilir

@Pink
« Son Düzenleme: 08.08.2025 19:18 Babe »

#5 - 08.08.2025 21:56
Merhaba şikayete sunulan kanıtlar ve oyuncunun savunması detaylıca incelenmiştir. Kanıtlar ve açıklamalar doğrultusunda olayın hile veya bilinçli bug abuse kapsamında değerlendirilmesini gerektirecek bir durum bulunmamaktadır. SAMP fiziği gereği şoför tarafındaki kapı sıkışık olduğu için karakterin sağ kapıdan çıkması otomatiktir ve rolsel olarak mümkündür de ancak bu çıkış yüksekten düşmeyi gerektiren bir pozisyonda gerçekleşmiştir. Bu yükseklikten atlayan bir karakterin herhangi bir hasar almadan yoluna devam etmesi rol bütünlüğü açısından mümkün değildir. Bu nedenle düşüş sonrası gerekli yaralanma rolünün yapılmaması ve bunun doğrudan kaçışa dönüştürülmesi Powergaming kapsamında değerlendirilmiştir. Karakterin böyle bir durumda fiziksel sınırlarını ve oyunun mantıksal çerçevesini göz ardı ederek rolü kendi lehine zorlaması, karşı tarafın rolünü ve verdiği eforu doğrudan etkilemiş görünüyor. Jacob_Sutherlands Powergaming kapsamında cezalandırılacaktır.