Konu: Zahar_Loginov - Reuben_Gluckstein | Rol hataları [02.08.2025]  (Okunma sayısı 156 defa)

#0 - 02.08.2025 22:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Zahar_Loginov @Spidey  Reuben_Gluckstein @Jaguar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı koparmak. OOC uslup. MİX. DM. YKİ. Hatalı emote.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ana karakterimde 3k küsür jailim var sıkıldım ve alt karakterimle taksi rolü yapıyordum Reuben isimli arkadaş yaralı düştü yanına gittim rol yapmak için birden MİX yaparak arkadaşlarını çağırdı /handusp yazacaktım ancak birden inip sıktılar benim onu vurduğumu neye göre hesaplıyorlar mesela? ben sivilim TAKSİ rolü yapıyorum  neye göre beni vuruyorlar? ayrıca açık açık MİX yaptığını PM den belirtmiş durumda. Ona PM den yaralı rolü yaparmısın dediğimde bana rol yapmadım bekliyorum gibi birşey söyledi hemen ardından arkadaşları gelip vurdu yani bu MİX açıkca İtiraf etti zaten PM den.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: /q 1. https://hizliresim.com/kjwj9i8 /q 2. https://hizliresim.com/ddwevye | MİX + YKİ https://hizliresim.com/iu6xefx

Ek açıklamalar(varsa): Beni vuran ve Rolde /q atan Zahar_Loginov`un DM -  /q ve MİX den işlem görmesini istiyorum. Reuben_Gluckstein isimli arkadaşında MİX ve YKİ den işlem görmesini istiyorum.

« Son Düzenleme: 02.08.2025 22:29 ESKIYA »

#1 - 02.08.2025 22:30
Olayla herhangi bir alakam yok arkadaşın öncesinden beni defalarca arattığını görebiliyoruz. Bulunduğum birliğin R20'sine kinli olduğu attığı sslerden belli. Normal attığım quiti alıp koymuş. Tamamen OOC kin ile açılmış bir şikayet.

#2 - 02.08.2025 22:34
Olayla herhangi bir alakam yok arkadaşın öncesinden beni defalarca arattığını görebiliyoruz. Bulunduğum birliğin R20'sine kinli olduğu attığı sslerden belli. Normal attığım quiti alıp koymuş. Tamamen OOC kin ile açılmış bir şikayet.

Aytuk abiye (R20 nize) OOC bir kinim yok her gün DC den güzel güzel sohbet ediyoruz sorabilirsin. attığın bir /q daha var onuda atacağım birazdan. Aktif rolde neden bağlantı keserki bir insan?  Sende söylüyorsun beni defalarda arattı diye öncesinde ve olayın sonrasında da bağlantı kestiğin için.
« Son Düzenleme: 03.08.2025 12:42 ESKIYA »

#3 - 03.08.2025 13:54
Kanka attığın sslerde kendimi q atacak durumda göremiyorum. Sadece bir yazı var. Normal attığım q'yu koymuşsun.

#4 - 03.08.2025 21:53
Savunmam bu gönderide oluşturulup gönderilecek, rol yaptığım için fark edemedim.

#5 - 04.08.2025 15:12
@Pink  24 saat bitti dostum, neden halen yetkililer karar vermiyor?

#6 - 04.08.2025 17:51
İncelemede.

#7 - 05.08.2025 00:48
 Reuben_Gluckstein karakteri Ortak Nezaket kapsamında işlem görecek.

Zahar_Loginov karakterini hatalı emote(imla) kapsamında uyarıyoruz.

Bilgilendirme: Zahar_Loginov karakterinin sizi vurduğuna dair hasarların ekran görüntüsü iletilmemiş, kişinin silah çekme emotu dahi bulunmuyor. Aynı şekilde Reuben karakterinin yaralı kural ihlali yaptığı kısım iletilmemiş sadece pm üzerinden uyarmışsınız. /q konusunda oyuncunun bağlantısı koptuğu görülüyor ve kişinin sizinle birebir rolüne dair bir kanıt bulunmuyor, daha sonrasında kişi oyuna tekrardan girmiş olarak görmekteyiz.

K&A
« Son Düzenleme: 05.08.2025 00:51 Gargantua »