Konu: Cr [02.08.2025]  (Okunma sayısı 67 defa)

#0 - 02.08.2025 00:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Noumouke_Hightower @yıldızlarparlar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Cr

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adamın eli zaten zar zor silah tutuyor önündeki adamı vuramıyor bide cr atıyor işmi şimdi bu?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/tmd44d

Ek açıklamalar(varsa): Ceza verilsin anca böyle vurur zaten düz yolda giderken vuramadığı için :D

#1 - 02.08.2025 01:21
bu nasıl üslup, bu nasıl profil. Tavşan gibi zıplarsan sana yanlışlıkla çarpabilirim. Kasıtlı bir çarpma görmüyorum, sonuçlanabilir.

#2 - 02.08.2025 02:19
bu nasıl üslup, bu nasıl profil. Tavşan gibi zıplarsan sana yanlışlıkla çarpabilirim. Kasıtlı bir çarpma görmüyorum, sonuçlanabilir.
[/quote
Tavşan gibi zıplayınca sana doğrumu zıplamış oluyorum :DD tam tersi çarpmaman lazım kardeşim

#3 - 02.08.2025 02:25
senkron hatası var ahbap, sana bilerek çarpsam araba geriye sekerdi ya da ucu havaya kalkardı. Seninle diyaloğa gireceğime duvara konuşsam daha etkili olur

#4 - 02.08.2025 07:54
OOC üslubunuz ve açtığınız şikayetlerin tamamı açık şekilde kışkırtmaya ve ceza aldırmaya yönelik. Bu tavrınız bu şekilde devam ettiği sürece yaptığınız şikayetler dikkate alınmayacak. Burası tartışma ya da dalga geçme platformu değil, forumun amacını ve ciddiyetini kavradığınız noktada tavrınızı düzelterek tekrar şikayet oluşturabilirsiniz.