Konu: Maskeli_17324, Maskeli_23172, Maskeli_58709 Deathmatching.  (Okunma sayısı 246 defa)

#10 - 30.07.2025 23:03
Alhambranın önünde durmamın sebebi önüme kırıyor olmanız derdinizi öğrenmek adına durdum yoksa Alhambra'dan hastane tarafına doğru gidecektim fakat arkadaşların önüme kırdığından durdum ve zaten küfür edip sıkmaya başladınız.

Ya kanka senin neden önüne kıralım? Derdimiz varsa sanane kardeşim? Nesin sen polis misin? Seninle mi derdimiz olacak orada? yanlış anlama 1 motor tek adam gariban gibi oradasın bizi takipliyorsun, biz orada savaşın içersindeyiz adam arıyoruz, seninle uğraşacağız bide he?

biraz mantık çerçevesinde düşün kardeşim benim rica ediyorum senden, şu şikayetinin mantıgı hiç yok yani, 4-5 defa denk geliyoruz sana.
Ayriyetten dört beş defa falan denk gelmiyorsunuz bana, iki defa denk geliyorsunuz üçüncüsünde gelip sıkıyorsunuz.

#11 - 31.07.2025 01:36
Şikayete verilen süre zarfında gerekli incelemeler gerçekleştirildi. Ernesto_Morientes isimli karakterin Sanchez ile maskeli bireyleri ( 3 araç ) 3 dakika boyunca sırasıyla Verdant, Little Mexico, Glen Park, Jefferson, Idlewood ve tekrar Little Mexico'ya kadar devamlı rahat tavırlar ile takip halinde olması, maskeli bireylerden oluşan üç araçtan da korkusuzca hareket edip çekinmemesi ve kendisine verilen dönütlere karşı Fear RP kuralını ihlal ederek olmaması gereken derecede cesaretle küfürde bulunması kapsamında şikayet reddedildi. Karakteriniz can güvenliğini tehdit eden durumlarda korku duyması, paniklemesi veya teslim olması gibi davranışları gerçekleştirmelidir. Sağ ön camın açık olduğu ve karakterin elinde silah bulunduğu açık bir şekilde görünüyor olmasına rağmen küfürle yanıt verilmesi ve bu denli diretilmesi sebebiyle Ernesto_Morientes isimli karakter Fear RP gerekçesiyle ikaz niteliğinde bir cezalandırma alacak, buna ek olarak @Aytuk ve diğerleri için ise; gelecekte silah göstermeniz ya da bir defa ateşlemeniz sonucunda sizden kaçmaya başlayan birisine karşı son ana kadar devam edip ateşlemeyi şarjör boşaltırcasına yapmamanızın daha sağlıklı olacağını bildiririm.