Konu: [18.7.2025] Mileta Rajkovic, Zlatan Gojkovic ve arkadaşları, İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 491 defa)

#20 - 25.07.2025 09:35
Benim ekranimda bir sorun olduğunu görmedim, büyük ihtimalle Goranin lafı vardı ve benim ihlalimide açıklayın yoksa böyle boş boş etiketlemeyin kafa agirtmayin. @Elynn  sonuçlanabilir üstad 

#21 - 25.07.2025 09:38
Dostum, bizi bayılttığınız halde tekrar başımzıda bekleyip tekrar tekrar düşürüyorsunuz, sizinki ihlal değil mi?  :-\ Yetkililer daha iyi karar verecektir, savunmanızı yapın.
Adam olayda yokken durduk yere katılıp saldırıyor bize log kayıtları incelesin emotesini ortaya çıksın. Yetkili kandirmaktan işlem gorsun ve ben bu şikayete yanıt bile vermek zorunda değilim, nedeni ise bana bildirim düşmüyor forumda beni düzgün etiketlesin yoksa farklı şikayet açsın.

#22 - 25.07.2025 10:09
Dostum, bizi bayılttığınız halde tekrar başımzıda bekleyip tekrar tekrar düşürüyorsunuz, sizinki ihlal değil mi?  :-\ Yetkililer daha iyi karar verecektir, savunmanızı yapın.
Adam olayda yokken durduk yere katılıp saldırıyor bize log kayıtları incelesin emotesini ortaya çıksın. Yetkili kandirmaktan işlem gorsun ve ben bu şikayete yanıt bile vermek zorunda değilim, nedeni ise bana bildirim düşmüyor forumda beni düzgün etiketlesin yoksa farklı şikayet açsın.
Saldırdığınız kişi benim arkadaşım, gördüğüm için bende ona yardım etmek amacıyla yanına geliyorum. Ufak bir araştırma yaparsan bulabilirsin. Bildirimin gelmesi lazım çünkü imleci etiketlediğim yere getirdiğimde senin profilin çıkıyor. İyi forumlar.

#23 - 25.07.2025 10:25
EDIT
Bugün bir rol için birliğimizin bulunduğu bölgeye geldiler, bir rol sonrası gittiler. Tekrar dönüp arabayla bizi ezdiler. Bu yaptıkları rolden de cezalarını talep ediyorum. ( https://streamable.com/lgx4s6 )
Arkadaşın kendi attığı videoda Alerich bilmem ne isimli birlik üyeleri ;  YOLUNA DEVAM İT. Yazdığını görüyorsunuz Türkçe terimden kendisinin işlem görmesini talep ediyorum. Öz Türkçeden Göktürkçeye kadar uzanan bu kelime Yahudilere ne ara ulaştı?

Arkadaşın  işlem görmesini talep ediyorum iyi günler.

#24 - 25.07.2025 23:04
Şikayet nereden nereye kaymış, chatgpt'e yaptırdığınız savunmaların da sizi pek kurtaracağını sanmam.  Sonuçlanabilir, açık kaldıkça daha da uzayacak boş yere.

#25 - 26.07.2025 07:24
Şikayet incelendi.

Amir_Cohen & Jonathan_Alberstein karakterlerinin sicil geçmişi temiz olması nedeniyle yaralı kural ihlali kapsamında tek seferlik uyarıyoruz, aynı kural ihlalinden açılacak bir şikayette, bu şikayet dikkate alınacak ve iki katı işlem uygulanacak.

Sistemsel yaralı süresi bittiği gibi, etrafta zıplayarak/koşarak dolaşamazsınız.

Mileta_Rajkovic karakteri Car Jack kapsamında işlem görecek.

Arthur_Stankovic karakteri Powergaming kapsamında işlem görecek.

Leinart_Callahan, Bora_Ignjatovic & Goran_Nedeljkovic karakterleri Car Ramming kapsamında işlem görecek.

K&A