Konu: Stjepan_Andrewich Zlatan_Ignjatovic YRB-Türkçe terim.  (Okunma sayısı 123 defa)

#0 - 26.07.2025 13:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @oyunkonsoltaner   @carlos77  N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:- N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:25/07/2025 01:013 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yetersiz rol bilgisi - Türkçe Terim

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar galeri mekanında bize sıkıp kaçıyorlar. Bu sırada bug abuse sayesinde beni alıp wiowfield taraflarına götürüyorlar. Bu sırada zlatan karakteri yazım kurallarına aykırı şekilde ooc konuşur gibi " kit verin" gibi konuşmalar sergiliyor. Stjepan karakteri ise "lan" diyerek hitap ediyor.  Ben düştüğüm halde ve bug abuse sayesinde orda olmama rağmen  Maskeli arkadaşımız PG yaparak saçımdan karakterimi tutarak kaldırma rolü yapıp role uy diye pm yazıyor. Bence hepsi teker teker bir ihlal.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/i1pli1x.png

Ek açıklamalar(varsa): Bence uyarılık bir şikayet değil. Ceza almaları gerekiyor.

« Son Düzenleme: 26.07.2025 13:55 EyfelTheArmenian »

#1 - 26.07.2025 13:25
Şikayet kabul edilmeyecek, yanlış kişileri etiketlemiş, Gojkovic benim Ignatovicin forum ismini bulup etiketlesin.
Üstelik kendisi silahla vurulmasına rağmen deli danalarca koşmaşı şahsen bizi şaşırtı, şimdi şikayet açıyoruz.

#2 - 26.07.2025 13:56
Şikayet kabul edilmeyecek, yanlış kişileri etiketlemiş, Gojkovic benim Ignatovicin forum ismini bulup etiketlesin.
Üstelik kendisi silahla vurulmasına rağmen deli danalarca koşmaşı şahsen bizi şaşırtı, şimdi şikayet açıyoruz.

Üslübuna dikkat abicim lütfen. Bug abuse sayesinde beni alıp götürdünüz rol yaptığım yere geçiyorum. Başka problem? Şikayetten ismin çıkarıldı yorumunu da alıp gidebilirsin şikayetimden :D

#3 - 26.07.2025 15:27
Bir daha beni rahatsız edersen saygısızca kötü olur aslan kardeşim yahudi, ben senin hatan yüzünden forumdan etiketlenmek istenmiyorum yahudi.

#4 - 26.07.2025 17:02
Açıklama:Tamamen dalgınlığıma geldi arkadaşı rk ettik ve aracımızın camına yapıştı, eğer yapışmasa belki de onu indirmek için çaba harcamayacaktık.Asıl konuya gelince evet yanlış bir kelime kullandım ve farkına vardım hemen ardından /b den kullandığım yanlış kelimeyi, türkçe kelimeyi geri aldım.

https://streamable.com/c9a45v

Bu attığım linkten söylediğim kelimeyi geri aldığımı izleyebilirsiniz.Arkadaş yöneticileri boş yere oyalamak istemiş bize ooc kin kaptığı için.

#5 - 26.07.2025 17:49
Bir daha beni rahatsız edersen saygısızca kötü olur aslan kardeşim yahudi, ben senin hatan yüzünden forumdan etiketlenmek istenmiyorum yahudi.
  ya uza şuradan yapay zeka seni

#6 - 27.07.2025 20:04
Bu seferlik uyarıyorum, tekrarında ceza verilecek.