Konu: LUCKY BİLLS - Şikayet açmak istemezdim kardeşim.  (Okunma sayısı 140 defa)

#0 - 23.07.2025 21:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucky Bills @Falacer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:23.07.25 - 20:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
Agresif Rol son derecede var.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerde gördüğünüz gibi kumarhaneye geldi, para kaybetti. Hileci damgası vurup küfürler savurmaya başladı. Sonuç olarak parasını ooc bir emek sarf ederek kazandığı için alttan aldım ıc olarakta. Ic onun durumunu anlıyor gibi rol sergileyip sakinleştirmeye ve mütevazi bir şekilde yaklaştım lâkin o yine agresif rol sergilemeye devam etti. Dışarı çıktığımızda şahsıma iyice küfür edince ıc kulağına fısıldadım sste gördüğünüz gibi. Bisiklete binip devam ettiğimde car jack attı, maalesef ki car jack ekrandan hemen gittiği için ssi sadece bisikletin üstündeyken aldım yani buda bir kanıt. Konuşmasında bile car jack yaptığını kabul ediyor zaten, kafasında kural koymuş bana anlatmaya çalışıyor arkadaşım. Buradan anlayabilirsiniz, teşekkür ederim. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Şahısın  non rp 2, mixing 1, ortak nezaketten 1 cezaları var. 5 yıldır bu sunucudayım, bisikletten inince direğe bağlama rolü yapıyorum, sıkıntı çıkabileceğini düşündüğüm rollere girmeden önce sürekli /soru atarım, yani rolümde en ufak sıkıntı olmadığını ve asla olmayacağını anlayabilirsiniz. Bu zamana kadar da jail yemedim çok şükür. Kimse bu zamana kadar beni şikayet etmedi, bende kimseyi etmedim ama bu benim ilk şikayetim. Her neyse asıl ÖNEMLİ olan MERAK ETTİĞİM soru bu arkadaşın nasıl Valachi birliğinde onu çözememiş olmam. Jail almasını istemiyorum, bana Valachi birliğinde olmasıyla üstünlük kurmaya çalışıyor ooc olarak, gözden geçirilmesini talep ediyorum. Ticket'ı inceleyen admin arkadaşlarıma da teşekkür ederim, kolay gelsin.. N/A

#1 - 23.07.2025 21:42
Savunma:

Şahıs kendi ss'indede görüntülendiği üzere W ile karakterimi kışkırtıp daha sonra "DİBİMDE" bisiklete binip kaçmaktadır ki buda "SS" den anlaşılmaktadır ortada herhangi bir dene zarı yoktur, kişi bisiklete bindiği için ben de mantıken F tuşuna basıp onu indirmeye çalışıyorum ancak sürat aldığı için ss'dede görüntülenebileceği üzere bir süre yol kat ediyorum daha sonra bisikletten inip rolün gerçekleştiği yere koşuyorum ancak kişi çoktan depar atmıştı, ben de rolü uzatmamak için geri dönüyorum.

Koşarak bölgeme geri döndüğümde arkadaş beyaz bir motorla hood'da durmuş ve :D atıp kaçmaya başlamıştır ben de konuyu uzatmayacaktım diye yazıyorum ama kişi "Orası galeri galeriye geldim" ve "Hood olduğunu bilmiyorum" diye savunma yapmıştır, hayır arkadaşım İllegal oluşum üyesi olarak diğer hood bölgelerini bilmen gereklidir.

Açıkcası kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum ve ceza aldırmaya yönelik şikayet açtığın çok açık gidip sicilime bakmışsın yok şu cezaları almış diye zahmet edip sürelerine de baksaydın keşke.
« Son Düzenleme: 23.07.2025 22:48 Falacer »

#2 - 23.07.2025 22:00
Senin canın sağolsun ama sadece rollenip suçluymuşum gibi davrandığının üstüne pm kapattığın için beni üzdün. Ben de zaten jail almanı istemiyorum, haksız olduğunu görmeni istiyorum.

Ayrıca orada fear rp yapamam, yapmam da. Orası onaylı bir hood bölgesi değil. -Valachinin bir mekanının önü sadece-
Bisiklete binme konusuna gelince yumruklarını çıtlatır gibi bir emote atıp hazırda beklemeyi akıl etmişsin lâkin bana saldırmaya yönelik bir emoteyi hazırda bekletmeyi düşünememişsin maalesef ateş böceğim. Kısacası bisiklete binip gitmemde herhangi bir kural ihlali yoktur, eğer varsa ihlalin ne olduğunu ve tanımını senden forumun kurallar bölümünden bulup atmanı rica ediyorum. Doğal olarak F bastım diye bir şey olamaz, eğer olacaksa emotenı atar akabinde /dene atarsın. Bugün non rp kaynağı olan Mta'da bile bu kural var ve yapıldığı zaman ceza alınıyor.

Admin arkadaşlarım bu arkadaşın jail yemesini asla istemiyorum, insanlarla iyi geçinen biriyim. Bu arkadaşın da ''SAÇMA BİR ROL İÇİN'' ceza almasını istemem. Sadece haklı olduğumu duymak istiyorum.

#3 - 23.07.2025 22:09
"Ben de zaten jail almanı istemiyorum," - Oyuncu Şikayetleri.

#4 - 23.07.2025 22:13
HAKLI OLDUĞUMU DUYMAK İSTİYORUM.   O:-)

#5 - 23.07.2025 22:15
Okey, haklısın. Şimdi şikayeti geri çekecek misiniz?

#6 - 23.07.2025 22:48
Mesajlara anında dönüp nedense istediğini alınca sessiz kalmayı tercih ettin. Ne oldu? Bay Hazır Cevap?

4. ss'e yaptığı yorum sizce de abartılı değil mi? ben kişiye "East Valachi" olduğunu belirtmeme rağmen o "Valachi" ile tehdit ediyor diye yazmış gerçekten ilginç bir manipülasyon tekniği.

5. ss "Mağdura oynamak."

"Valachi birliğinde olmasıyla üstünlük kurmaya çalışıyor ooc olarak," - Bu kısıma harbi patladım ekran başında, sana oranın bir hood olduğunu söyledim sende hood olduğunu bilmiyorum diyince nerenin hoodu olduğunu da ekledim sırf valachi yazdığım için mi sana valachiyi kullanmış oldum :D :D

"Admin arkadaşlarım bu arkadaşın jail yemesini asla istemiyorum, insanlarla iyi geçinen biriyim. Bu arkadaşın da ''SAÇMA BİR ROL İÇİN'' ceza almasını istemem. Sadece haklı olduğumu duymak istiyorum."
"HAKLI OLDUĞUMU DUYMAK İSTİYORUM.   O:-)"

Ve üstüne ekledim.

"Okey, haklısın. Şimdi şikayeti geri çekecek misiniz?"

Ve göründüğü üzere o 10 dakika içerisinde yanıt veren adam puf oldu, ss'lere yaptığı yorumlardan da anlaşılacağı üzere hem vuruyor hem mağdura oynuyor amacı sadece ceza aldırmak.

Sonuçlanabilir.

#7 - 23.07.2025 23:37
Mesajlara anında dönüp nedense istediğini alınca sessiz kalmayı tercih ettin. Ne oldu? Bay Hazır Cevap?
-Bay Hazır Cevap balkona çay içmeye çıkmıştı, padişahımızı beklettiğim için özür dilerim.

4. ss'e yaptığı yorum sizce de abartılı değil mi? ben kişiye "East Valachi" olduğunu belirtmeme rağmen o "Valachi" ile tehdit ediyor diye yazmış gerçekten ilginç bir manipülasyon tekniği.
-İşin makarası güneş ışığım.

5. ss "Mağdura oynamak."
-İşin makarası nutellam, ayrıca beni gerçekten üzdün çünkü haksız olmana rağmen haklıymış gibi davranıp üstüne pm kapattın. Biraz sinirlenmiş olabilirim, eğer pm kapatmasaydın burada bunları konuşmuyorduk nefesim.

"Valachi birliğinde olmasıyla üstünlük kurmaya çalışıyor ooc olarak," - Bu kısıma harbi patladım ekran başında, sana oranın bir hood olduğunu söyledim sende hood olduğunu bilmiyorum diyince nerenin hoodu olduğunu da ekledim sırf valachi yazdığım için mi sana valachiyi kullanmış oldum :D :D
-SS'lerde hood olduğunu bilmiyorum yazıyor mu, eğer öyle bir şey dediysem hatırlamıyorum. Ayrıca ben bundan bahsetmiyorum, ben: Valachi'nin hood olmayan (tehlikeli bölge -kırmızı alan-) olmayan bir bölgesinde bulunan mekânlarının önünde olayın geçtiğini, asla ve asla fear-rp yapmamın gerek olmadığını vurguluyorum.

"Admin arkadaşlarım bu arkadaşın jail yemesini asla istemiyorum, insanlarla iyi geçinen biriyim. Bu arkadaşın da ''SAÇMA BİR ROL İÇİN'' ceza almasını istemem. Sadece haklı olduğumu duymak istiyorum."
"HAKLI OLDUĞUMU DUYMAK İSTİYORUM.   O:-)"

Ve üstüne ekledim.

"Okey, haklısın. Şimdi şikayeti geri çekecek misiniz?"
-Çekecektim, taki..

Ve göründüğü üzere o 10 dakika içerisinde yanıt veren adam puf oldu, ss'lere yaptığı yorumlardan da anlaşılacağı üzere hem vuruyor hem mağdura oynuyor amacı sadece ceza aldırmak.
-Böyle anlamsızca konuşana kadar, çay içmeye çıkmıştım.
-Mağdura oynuyorum gibi durabilir, haklısın ve bu benim hakkım. Lâkin ceza aldırmak istemiyorum, haklı olduğumu duymak  ve Valachi birliğinde bulunmanı gözden geçirilmesini istiyorum.

Sonuçlanabilir.
-Sonuçlansın bal arım.

« Son Düzenleme: 23.07.2025 23:39 xwin »

#8 - 24.07.2025 00:13
İncelemede.

#9 - 24.07.2025 17:04
Şikayet incelendi.

Çok büyük bir sorun gözükmüyor sadece iletişimde anlaşmazlık yaşamışsınız, ayrıca kanıtlar da yeterli değil. İletişim eksikliğiniz kendinize karşı kışkırtıcı şekilde "balböceğim, bal arım" tarzı cümlelerden kaynaklı. Birbirinize ve forumda ki bu üslubunuza dikkat etmeniz gerekiyor, forumdan uyarı puanı alıcaksınız.

Şikayet kapatıldı.