Mesajlara anında dönüp nedense istediğini alınca sessiz kalmayı tercih ettin. Ne oldu? Bay Hazır Cevap?
-Bay Hazır Cevap balkona çay içmeye çıkmıştı, padişahımızı beklettiğim için özür dilerim.
4. ss'e yaptığı yorum sizce de abartılı değil mi? ben kişiye "East Valachi" olduğunu belirtmeme rağmen o "Valachi" ile tehdit ediyor diye yazmış gerçekten ilginç bir manipülasyon tekniği.
-İşin makarası güneş ışığım.
5. ss "Mağdura oynamak."
-İşin makarası nutellam, ayrıca beni gerçekten üzdün çünkü haksız olmana rağmen haklıymış gibi davranıp üstüne pm kapattın. Biraz sinirlenmiş olabilirim, eğer pm kapatmasaydın burada bunları konuşmuyorduk nefesim.
"Valachi birliğinde olmasıyla üstünlük kurmaya çalışıyor ooc olarak," - Bu kısıma harbi patladım ekran başında, sana oranın bir hood olduğunu söyledim sende hood olduğunu bilmiyorum diyince nerenin hoodu olduğunu da ekledim sırf valachi yazdığım için mi sana valachiyi kullanmış oldum

-SS'lerde hood olduğunu bilmiyorum yazıyor mu, eğer öyle bir şey dediysem hatırlamıyorum. Ayrıca ben bundan bahsetmiyorum, ben: Valachi'nin hood olmayan (tehlikeli bölge -kırmızı alan-) olmayan bir bölgesinde bulunan mekânlarının önünde olayın geçtiğini, asla ve asla fear-rp yapmamın gerek olmadığını vurguluyorum.
"Admin arkadaşlarım bu arkadaşın jail yemesini asla istemiyorum, insanlarla iyi geçinen biriyim. Bu arkadaşın da ''SAÇMA BİR ROL İÇİN'' ceza almasını istemem. Sadece haklı olduğumu duymak istiyorum."
"HAKLI OLDUĞUMU DUYMAK İSTİYORUM.

"
Ve üstüne ekledim.
"Okey, haklısın. Şimdi şikayeti geri çekecek misiniz?"
-Çekecektim, taki..
Ve göründüğü üzere o 10 dakika içerisinde yanıt veren adam puf oldu, ss'lere yaptığı yorumlardan da anlaşılacağı üzere hem vuruyor hem mağdura oynuyor amacı sadece ceza aldırmak.
-Böyle anlamsızca konuşana kadar, çay içmeye çıkmıştım.
-Mağdura oynuyorum gibi durabilir, haklısın ve bu benim hakkım. Lâkin ceza aldırmak istemiyorum, haklı olduğumu duymak ve Valachi birliğinde bulunmanı gözden geçirilmesini istiyorum.
Sonuçlanabilir.
-Sonuçlansın bal arım.