Konu: Noob Dm  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 24.07.2025 18:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=41133 @FFYUSUF - https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=41761 @cagobaba
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NOOB DM
- AFK bir oyuncuya karşı saldırı rolleri yapmak. Bu durum suistimal ediliyorsa rol sonrası şikayet açılmalıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz ilk başta Capo karakteri ile hoodlarına gidiyoruz ve kavga rolü yapıyoruz, şahıs bizi indiriyor sonra ihlal yapan şahıs geliyor geçici hasar veriyor bize silah ile, bir süre sonra hoodumuza gidiyoruz ve ben afk atıyorum, ihlal yapan şahıs gelip beni vuruyor, o sırada bende tam oyuna girmiştim. Sonra şikayet açarken onlardan bir adam daha gelip bana bıçak saplıyor,

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burda kavga ediyoruz ve ikimizide düşürüyor sonra bana pm atarak -hile kapatsana- diyor, sonra ihlal yapan kişi gelip geçici hasar bırakıyor shotgun silahı ile.

Bu resimde ise ben afk iken düşürdüğü, saat aralıkları gözüküyor. Burda zaten 173. saniyede oyuna dönüp şok yaşıyorum.

Bu ssde ise ben şikayet açarken gelip bıçak savuruyor, kısacası bıçak saplıyor.

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 24.07.2025 22:55
Arkadaş mahallemizi basmış bende mahallelerine bir ziyaret yapayım dedim, biz tam sokağına gelince arkadaşım ile motorda konuşuyordum o sırada alt v yani serbest kamera kombinasyonundan bizi gördü çünkü alt v atınca yürüyormuşssun gibi oluyor karakter, biz tam ona doğru gelirken afk sını attı bende rolüme devam ettim bıçak sapladım.

#2 - 24.07.2025 22:57
Zaten Del Seviile King birliğine ve oyuncularına karşı bir OOC KİN tutuyorlar, birlikleri kapanınca yetmedi galiba, her gün arkadaşları mahalle etrafında dolanıyor mahalleye geliyor küfür ederek kovuyoruz.

#3 - 24.07.2025 23:10
Arkadaş mahallemizi basmış bende mahallelerine bir ziyaret yapayım dedim, biz tam sokağına gelince arkadaşım ile motorda konuşuyordum o sırada alt v yani serbest kamera kombinasyonundan bizi gördü çünkü alt v atınca yürüyormuşssun gibi oluyor karakter, biz tam ona doğru gelirken afk sını attı bende rolüme devam ettim bıçak sapladım.

Boşa kandırmayı çalışma ciğerim,

#4 - 25.07.2025 01:32
Kankam senin kendi attığın ss'lerdede gözüküyor rklıyken, hood basamazsın, birde buna şikayet açmışsın.Ek olarak kum saati olmayan bir oyuncu afk sayılmaz, beni görünce afk takliti yapıyorsun.

#5 - 25.07.2025 17:07
Şikayette kullanılan kanıtlarda olay anından herhangi bir görüntü yok ve /timestamp komutunun da kapalı olması ile olayın gerçekleşme anı anlaşılamayıp geçersiz bir kanıt olarak nitelendirilmekte. Birlikler arasındaki karşılıklı savaş ve çatışmalarda şikayette bahsettiğiniz kural geçerli değildir. AFK kaldığınız yerlere dikkat etmelisiniz. Evinizi kilitleyerek, işyerinizi kilitleyerek vs. AFK kalmaya özen gösterin. Etkileşime maruz kalabileceğiniz her yerde AFK olsanız bile size karşı yapılan her türlü rol geçerli sayılır. "AFK idim" diyerek iptal edemezsiniz. Vurulduysanız, yaralı rolü süresi işlemeye başlar. Şikayet kilitlenerek arşive taşınacak.