Konu: Türkçe terim ihlali+İmla kuralları ihlali+Non Rp.  (Okunma sayısı 101 defa)

#0 - 28.06.2025 22:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lukas_Misterson @TRDeadPoolLove  David_Lincolm @arasgn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Requan_Scott @Eagle1903

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.06.2025 22:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
18.2 Kısaltmalar/Türkçe Chat Dili Kullanımı
Rol yaptığımız alan, discord / chitchat günlük konuşma dili olmamalıdır. Text Roleplay kurallarına uygun şekilde öncelikle "Türkçe/TDK" dil bilgisine bağlı kalmalı, olabildiğince kusursuz cümlelerle rolünüzü gerçekleştirmelisiniz.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lucas Misterson ile öncesinde bir tartışma rolü yaşamıştık, sonrasında küfürleşme sonucu olay büyümüştü.Biz bir Brawl rolü başlatacakken bir taksiye binip kaçmıştı, sonrasında biz de arabamıza binip onu kovalamaya başladık, fakat elimizden kaçırdık, sonrasında tekrardan yakaladık orada da role David Lincolm dahil oldu, ardından biraz daha kovalayıp yakaladık. Araçtan atmış olmama rağmen, kalkıp aniden koşmaya başladı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.06.2025 22:38
Merhabalar, şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.06.2025 22:42
Selamlar olaylar doğru aşağı yukarı özür dilerim yaşanan olay için haklısınız oyunda yeniyim arabadan direkt inmenin öyle birşey yaptığını bilmiyorum yaşayarak öğreniyorum uzamamıştı aslında sen 5dk sonra adam toplayıp geri geldin musait zamanda değildim rp yapamadım pek ama haklılık payı sizde özür dilerim tekrardan...

:vice: İyi Roller  :vice:

#3 - 29.06.2025 12:33
Merhaba,

David Lincolm karakteri Türkçe terim kullanım ihlalinden cezalandırılacak.
Lukas Misterson Refuse RP'den cezalandırılacak. Daha dikkatli olmalısınız.