Ben atılan üç video kaydında copbait göremedim,
özellikle üçüncü kanıtta yolunuzu kapattığımı söylemişsiniz. Orada soru sormak için yanınıza yanaşıyorum chat okunabilir ve yolunuzu kapattığım yok, sizin neden yolunuzu kapatayım? Siz art niyetle elinizde ne kadar video varsa buraya göndermişsiniz videoları izlerken bayağı güldüm.
Birinci kayıtta, sizi görmeden drift atarak yola çıkmışım. Sizi görerek bilinçli olarak yaptığım bir şey değil, siz sağa döneceğiniz yer de sola dönüp bir hata yapmamı bekler gibi peşimde dolanmışsınız.
İkinci kayıtta hiçbir şey göremedim, U atmışım geri dönmüşüm olay bu, bunda da baitleniyorsan sorunun kişiseldir canım benim.
"Anlam verilemeyen diğer hareket" adı altındaki ekran görüntüsünde, Erasmo Braga karakteri polis aracını şeridinden ortasından sürüyordu, ben de kendisini uyarmak için "Hey" diyorum. Kendisi arabasını durdurmuyor, beni dinlemekten kaçınıyor beni tınlamadan devam ediyor, ben de durması için şikayetim var dedim. Duraksadı yine hazır cevap verdi "lobiye gidebilirsin" tarzında ve ben de orada sinirlendiğim için "Bok gibi araba sürüyorsun" dedim şeridinden gitmemesinden dolayı, her şey rolsel kimseye copbait atmadım.
Her karakterimde aynı rolü yaptığım doğru, farklı rollere yönelim gerçekleştirmeye çalışıyorum. Yani bu rolleri sunucuda yapmak yasak değil, yakalanan ben oluyorum. Cezayı yatan da ben oluyorum. İşinizi yaptırtmak sana rahatsızlık veriyorsa istifa edebilirsin VCPD'den.