Konu: Adriano Beckenbauer (Yetersiz Rol Bilgisi & Copbait)  (Okunma sayısı 314 defa)

#0 - 23.06.2025 13:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adriano Beckenbauer @Adriann

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlar

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Copbait

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Eski Memur Drew nickli arkadaşımızın yapmış olduğu tek rol arabaya bineyim, polisten kaçmaya çalışayım ve yakalanayım olduğu için her gün olduğu gibi yine polis memurlarına sataşıp, aracıyla kovalanmak için yapmış olduğu hareketler sonucunda bu şikayeti açıyorum. NC atıp atıp, banlanıp tekrar gelerek yine aynı rolleri sürdürüyor. Her karakterinin (nc attıkları) yaptığı hiçbir farklı rol bulunmamakla beraber artık monotonlaştırdığı rol rutini bizlerin de rol zevkine zarar vermekte. Kişinin kalıcı olarak yasaklanmasını istiyorum. Burası Police Pursuit sunucusu değil, kendine yeni bir police pursuit sunucusu bakmalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kendini kovalatmak için sergilediği hareketler.
Spoiler: GösterGizle

Kendini kovalatmak için sergilediği diğer hareket.

Polis ekiplerini takip edip, dönüş yönlerini kapatarak yine kendini kovalatmaya çalışması.

Anlam verilemeyen bir diğer hareket.

Eski karakterlerinden Adrian Drew isimli karakterin sicili, nc atıp atıp aynı rolü yapmasının kanıtı.

Eski karakterlerinden Adrian Beckenbauer isimli karakterin sicili, nc atıp atıp aynı rolü yapmasının kanıtı.

Eski karakterlerinden Mike Banning isimli karakterin sicili, nc atıp atıp aynı rolü yapmasının kanıtı.

Eski karakterlerinden Adriano Drew isimli karakterin sicili, nc atıp atıp aynı rolü yapmasının kanıtı.

Zaten karakterlerin isimlerine bakıldığında rol için herhangi bir çaba olmadığı görülüyor. Aynı karakterlerin türevlerini açıp açıp geliyor.

Ek açıklamalar(varsa): MTA'ya geri dönmesini öneriyorum.

#1 - 23.06.2025 15:05
@Adriann 24 saat içerisinde savunma gerçekleştirin.

#2 - 24.06.2025 10:30
Ben atılan üç video kaydında copbait göremedim,

özellikle üçüncü kanıtta yolunuzu kapattığımı söylemişsiniz. Orada soru sormak için yanınıza yanaşıyorum chat okunabilir ve yolunuzu kapattığım yok, sizin neden yolunuzu kapatayım? Siz art niyetle elinizde ne kadar video varsa buraya göndermişsiniz videoları izlerken bayağı güldüm.

Birinci kayıtta, sizi görmeden drift atarak yola çıkmışım. Sizi görerek bilinçli olarak yaptığım bir şey değil, siz sağa döneceğiniz yer de sola dönüp bir hata yapmamı bekler gibi peşimde dolanmışsınız.

İkinci kayıtta hiçbir şey göremedim, U atmışım geri dönmüşüm olay bu, bunda da baitleniyorsan sorunun kişiseldir canım benim.

"Anlam verilemeyen diğer hareket" adı altındaki ekran görüntüsünde, Erasmo Braga karakteri polis aracını şeridinden ortasından sürüyordu, ben de kendisini uyarmak için "Hey" diyorum. Kendisi arabasını durdurmuyor, beni dinlemekten kaçınıyor beni tınlamadan devam ediyor, ben de durması için şikayetim var dedim. Duraksadı yine hazır cevap verdi "lobiye gidebilirsin" tarzında ve ben de orada sinirlendiğim için "Bok gibi araba sürüyorsun" dedim şeridinden gitmemesinden dolayı, her şey rolsel kimseye copbait atmadım.

Her karakterimde aynı rolü yaptığım doğru, farklı rollere yönelim gerçekleştirmeye çalışıyorum. Yani bu rolleri sunucuda yapmak yasak değil, yakalanan ben oluyorum. Cezayı yatan da ben oluyorum. İşinizi yaptırtmak sana rahatsızlık veriyorsa istifa edebilirsin VCPD'den.
« Son Düzenleme: 24.06.2025 10:33 Adriann »

#3 - 24.06.2025 11:06
Ben atılan üç video kaydında copbait göremedim,

özellikle üçüncü kanıtta yolunuzu kapattığımı söylemişsiniz. Orada soru sormak için yanınıza yanaşıyorum chat okunabilir ve yolunuzu kapattığım yok, sizin neden yolunuzu kapatayım? Siz art niyetle elinizde ne kadar video varsa buraya göndermişsiniz videoları izlerken bayağı güldüm.

Birinci kayıtta, sizi görmeden drift atarak yola çıkmışım. Sizi görerek bilinçli olarak yaptığım bir şey değil, siz sağa döneceğiniz yer de sola dönüp bir hata yapmamı bekler gibi peşimde dolanmışsınız.

İkinci kayıtta hiçbir şey göremedim, U atmışım geri dönmüşüm olay bu, bunda da baitleniyorsan sorunun kişiseldir canım benim.

"Anlam verilemeyen diğer hareket" adı altındaki ekran görüntüsünde, Erasmo Braga karakteri polis aracını şeridinden ortasından sürüyordu, ben de kendisini uyarmak için "Hey" diyorum. Kendisi arabasını durdurmuyor, beni dinlemekten kaçınıyor beni tınlamadan devam ediyor, ben de durması için şikayetim var dedim. Duraksadı yine hazır cevap verdi "lobiye gidebilirsin" tarzında ve ben de orada sinirlendiğim için "Bok gibi araba sürüyorsun" dedim şeridinden gitmemesinden dolayı, her şey rolsel kimseye copbait atmadım.

Her karakterimde aynı rolü yaptığım doğru, farklı rollere yönelim gerçekleştirmeye çalışıyorum. Yani bu rolleri sunucuda yapmak yasak değil, yakalanan ben oluyorum. Cezayı yatan da ben oluyorum. İşinizi yaptırtmak sana rahatsızlık veriyorsa istifa edebilirsin VCPD'den.

Öncelikle üslubuna dikkat etmelisin, ne senin canın var ne de mahallendeki beraber oturduğun ablaların. Videolarda da net şekilde görüldüğü üzere, U dönüşü yapmak için hızını top speede çıkarıp el freni ile drift atarak dönüş alıyorsun ve bunda ne var ki sadece U dönüşü diyorsun. O zaman ya körsün ya da kör taklidi yapıyorsun. Drift yaptığın diğer videoda, polis ekiplerinin o bölgede dolaştığını öncesinde görüp yapıyorsun zaten kaldı ki bu ilk davranışın değil. Polis ekiplerinin önünü kesiyorsun dediğim kısımda da net şekilde görülüyor, sola dönmekte olan polis arabasının önüne doğru geçip polis arabasını sürekli yolun dışına dışına itiyorsun. Araçtan inen memura geri geri dokunduğun için bagajın bozuluyor. Seni lobiye yönlendiriyorum ekibin çağrıya kapalı olduğunu söylüyorum. Ona rağmen kendini kovalatmak için ''bok gibi sürüyorsun'' diyorsun. O da yetmiyor, discorddan gelip bana yazıyorsun. Tekrar ediyorum tüm bu olayları görmemek için ya kör olmak lazım ya da kör taklidi yapıyor olmak gerek.

Birine yazmadan önce aynanın karşısına geçip bi bakman gerekiyor. Üslup problemlerini de tekrar gözden geçirmeni öneririm. Benimle bu şekilde konuşacak bir düzeyin olduğunu düşünmüyorum.

#4 - 24.06.2025 11:34
Sen hayal dünyanda ne yaşıyorsun onu bilemem lakin, seni kışkırtmaya yönelik bir harekette bulunmadım. Ayrıca mahallendeki ablaların demişsin, aklınca laf sokma peşindesin ama ben sana tilt edici konuşmayacağım. Ben sana kendimi kovalatmak için "bok gibi sürüyorsun" falan demedim, doğruları söyledim. Doğrular her zaman tek ve acıdır. Bir de utanmadan discord'un ss'ini atmışsın yazık. Discord mesajlarını atarak kendini komik duruma düşürmene acıdım, aklınca laf sokup engel atıp sana cevap vermemi önledin. Sen büyük adamsın vesselam, sende ki akla hayran kaldım. Discord'u buraya taşıman nasıl birisi olduğunu gösteriyor zaten.

#5 - 24.06.2025 12:59
Sen hayal dünyanda ne yaşıyorsun onu bilemem lakin, seni kışkırtmaya yönelik bir harekette bulunmadım. Ayrıca mahallendeki ablaların demişsin, aklınca laf sokma peşindesin ama ben sana tilt edici konuşmayacağım. Ben sana kendimi kovalatmak için "bok gibi sürüyorsun" falan demedim, doğruları söyledim. Doğrular her zaman tek ve acıdır. Bir de utanmadan discord'un ss'ini atmışsın yazık. Discord mesajlarını atarak kendini komik duruma düşürmene acıdım, aklınca laf sokup engel atıp sana cevap vermemi önledin. Sen büyük adamsın vesselam, sende ki akla hayran kaldım. Discord'u buraya taşıman nasıl birisi olduğunu gösteriyor zaten.

Doğrudur kiral, yönetimden yanıt gelene kadar ileti atmayacağım. Yaptığın her şey ortada. Bir değil iki değil.

#6 - 24.06.2025 16:52
@Elynn sonuçlandırabiliriz.

#7 - 25.06.2025 01:58
Alakam olmayarak şikayete karışıyorum kusura bakmayın. Şikayet edilen kişi HİLE nitro.cs kullanıyor açılmış bir şikayeti var! Ayrıca hızlanması hiç ama hiç normal değil belliki  nitor.cs hala kullanıyor.

#8 - 29.06.2025 12:24
Merhaba, Adriano Beckenbauer karakteri Cop Baıt üzerinden cezalandırılacak.

&t=12s