Konu: Geri çekildi.  (Okunma sayısı 75 defa)

#0 - 26.06.2025 14:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Philip_McGowan @baratheon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.06.2025 14.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CarParking, Car DM
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş Car Dm atıyor, sonrasında aramızda atışıyoruz falan baya peşliyorlar. En sonunda motordan düşüyorum aracın altına alıyor. Vİdeoda görüldüğü gibi arkadaşlar düşürmek amacıyla hep car dm peşinde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/gw4ey2 https://streamable.com/90ihek

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işleme tutulmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 26.06.2025 18:33 Alox »

#1 - 26.06.2025 14:59
İyi forumlar.

İlk öncelikle bizim yanımıza gelip bizi kışkırtmanla sonra kendini kovalatıp düşmen ile burada şikayet açmanın bir mantığı yok, bu tamamen senin yetersizliğin.

İlk baştaki kendini kovalattığın ss ise burada;

Ardından, orayı geçtiğim ise arabanın altında kalman tamamen tesadüf ötesi istediğimden seni aracın altına almıyorum. Birisi bana çarpıyor ardından aracın altında kalıyorsun. Hatta seni ezmek istesem aracın altından çekmem arabadan inip dövmeye başlıyorsun. Bende hatta ayakta duruyordun. Bilgin olsun, iyi roller iyi forumlar. Car Parking diye bir ihlalde yok bu arada, bilgine.

Ek açıklama eklemek istedim, daha ss istersen var bu arada.

#2 - 26.06.2025 15:25
İnip dövdüğümü belirtiyorsun fakat sizin beni dövene kadar kaydım var, hiçbir şekilde yumruk atmıyorum yani burada apaçık yalan söylediğin belli.

Durduk yere kendimi kovalatmak istediğimi belirtiyorsun fakat buradaki chatlog pek böyle demiyor. O an kayıtsız olduğum için attığın car dm'i kayda alamamışım fakat ben sana durduk yere burda sinirlenmem. Ekstra olarak Car Parking diye bir terim var, sende onu yaparak beni öldürüyorsun. Roleplay terimlerini bir kez daha gözden geçirmeni tavsiye ederim, iyi günler ve iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 26.06.2025 15:29 Alox »

#3 - 26.06.2025 16:30
Kendi attığın ss, benim leyhime oldu. Chatlog'da gözüktüğü gibi kişi bizi ilk olarak kışkırtıp kendisi motoruna binip uzaklaştı. Ardından kovalamaca kaza yaparak non-rp, yaralıya düştü. İyi forumlar. SS'i silmeye çalışırsan diye diyim, yedeklendi.

#4 - 26.06.2025 16:34
Kaydın yok birşeyin yok, motoruna binip uzaklaştı diyorsun fakat motorumdan inip binseydim aracın özeti çıkardı. Bir tane ss'in var ve şöyle şöyle oldu diyorsun birde yalan konuşuyorsun bence. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 26.06.2025 18:25 Alox »

#5 - 26.06.2025 18:30
Boş bir olay ve 300 dakika için bence uğraşmaya gerek yok, şikayeti geri çekiyorum.

K&A

#6 - 26.06.2025 19:14
K&A