/q
Oyundan çıktığımı video şeklinde paylaşırmısın? Aktif bir rol yok ortada. Aktif bir rolde q atmadık.
Alıntı yapılan: Viesta - 25.06.2025 08:30Oyundan çıktığımı video şeklinde paylaşırmısın? Aktif bir rol yok ortada. Aktif bir rolde q atmadık.Herşey SS'lerde mevcut, video kaydına gerek yok. Gerekli savunmanı yaparsan belki ceza almaktan yırtarsın?
Alıntı yapılan: Xanezter - 25.06.2025 09:22Alıntı yapılan: Viesta - 25.06.2025 08:30Oyundan çıktığımı video şeklinde paylaşırmısın? Aktif bir rol yok ortada. Aktif bir rolde q atmadık.Herşey SS'lerde mevcut, video kaydına gerek yok. Gerekli savunmanı yaparsan belki ceza almaktan yırtarsın? bu sslerden aktif bir rol olmadığı görülebilir, inceleyen yetkilininde böyle diyeceğini düşünüyorum, kimsenin rolunu baltalamak gibi bir amacım yok, veya kimseye rahatsızlık verme gibi bir amacım yok, ama ss'de zaten rol içerisinde değildik. Rol içerisinde olduğumuzun ve o esnada çıkış yaptığımın ss'ini koysaydın buraya ben kendim hatamı üstlenip cezamı çekerdim.