Konu: /q  (Okunma sayısı 142 defa)

#0 - 25.06.2025 02:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @DickeyDrip Kaydell_Foster - @Viesta Santino_Peralta

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @pasha unconquerable , @aphelionn13

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.06.2025 02:00 saatleri havada barut kokusu vardı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
/q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sıktılar, birde düştüler. Üstüne q attı, üstüne geri girip tekrar q attı. 5 dakika kuralı vardı sanırsam.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
02:11'de sağlamından /q: GösterGizle

02:22'de oyuna girip bakıyor, sonra yine güzelinden /q: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yapmayın arkadaşlar.

#1 - 25.06.2025 02:36
şahitlik onay

#2 - 25.06.2025 08:30
Oyundan çıktığımı video şeklinde paylaşırmısın? Aktif bir rol yok ortada. Aktif bir rolde q atmadık.

#3 - 25.06.2025 09:22
Oyundan çıktığımı video şeklinde paylaşırmısın? Aktif bir rol yok ortada. Aktif bir rolde q atmadık.
Herşey SS'lerde mevcut, video kaydına gerek yok. Gerekli savunmanı yaparsan belki ceza almaktan yırtarsın? :vays: :nays:

#4 - 25.06.2025 09:54
Herşey SS'lerde mevcut, video kaydına gerek yok. Gerekli savunmanı yaparsan belki ceza almaktan yırtarsın? :vays: :nays:
bu sslerden aktif bir rol olmadığı görülebilir, inceleyen yetkilininde böyle diyeceğini düşünüyorum, kimsenin rolunu baltalamak gibi bir amacım yok, veya kimseye rahatsızlık verme gibi bir amacım yok, ama ss'de zaten rol içerisinde değildik. Rol içerisinde olduğumuzun ve o esnada çıkış yaptığımın ss'ini koysaydın buraya ben kendim hatamı üstlenip cezamı çekerdim.

#5 - 25.06.2025 10:05
Ayrıca bu kısımda uzun bir kovalamaca oldu, biz kovalarken bir anda oyundan çıktınız, biz o alandan uzaklaştık. Uzaklaşınca buraya geldik ardından nasıl bulduysanız buraya gelmişsiniz.

#6 - 25.06.2025 15:16
bu sslerden aktif bir rol olmadığı görülebilir, inceleyen yetkilininde böyle diyeceğini düşünüyorum, kimsenin rolunu baltalamak gibi bir amacım yok, veya kimseye rahatsızlık verme gibi bir amacım yok, ama ss'de zaten rol içerisinde değildik. Rol içerisinde olduğumuzun ve o esnada çıkış yaptığımın ss'ini koysaydın buraya ben kendim hatamı üstlenip cezamı çekerdim.
aktif rol yoksa niye girip q atıyorsun

#7 - 25.06.2025 17:03
Şikayet incelendi.

Santino_Peralta karakteri Refuse RP kapsamında işlem görecek.

Kaydell_Foster karakteri için kanıtlar yetersiz.

K&A