Konu: Arnav Khan - Kural ihlali - VCPD  (Okunma sayısı 68 defa)

#0 - 24.06.2025 17:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arnav_Khan @Shyvana_Ferro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle arkadaşlar kendi aralarında bir eğlence yaratmak istiyorlar, arkadaşı tutukluyorum kelepçeliyorum hala bana mısın demiyor ve saldırmaya devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/3ivozm https://streamable.com/g20pgl

Ek açıklamalar(varsa): Banlanlamalarını istiyorum
« Son Düzenleme: 24.06.2025 17:21 ShoutVictory »

#1 - 24.06.2025 17:19
24 saat içerisinde savunmanızı yapın. @Shyvana_Ferro

#2 - 24.06.2025 17:21
Yani kelepçeli bir şekilde yaralıya düşürebiliyormuşum demekki kaçmayı başardım bir sıkıntı yok bu durumda? Motorla motoruma son sürat çarpman daha gerçekçi bir rol mu? Değilse iki katı atılabilir.

#3 - 24.06.2025 17:25
Yani kelepçeli bir şekilde yaralıya düşürebiliyormuşum demekki kaçmayı başardım bir sıkıntı yok bu durumda? Motorla motoruma son sürat çarpman daha gerçekçi bir rol mu? Değilse iki katı atılabilir.
sence kelepçeli bir şekilde ve daha doğrusu 2 defa beanbag yiyen birisi böyle saldırabilir mi? yaptığın kural ihlali dostum fazla uzatmayacağım ve durumu PDSTAFF'a bırakacağım

#4 - 24.06.2025 19:11
sence kelepçeli bir şekilde ve daha doğrusu 2 defa beanbag yiyen birisi böyle saldırabilir mi? yaptığın kural ihlali dostum fazla uzatmayacağım ve durumu PDSTAFF'a bırakacağım

Kardeşim yaptığın rol rol değil polis karakterine sahipsin diye god rp yapamazsın kelepçeli bir şekilde çok kafa tekme saldırdım ve düşürdüm seni yaralıya realistik olabilir gayet üzerine kaçtım bu kadar.

#5 - 24.06.2025 21:01
Ceza alacak.