Konu: RP Huzurunu Bozmak 2  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 22.06.2025 21:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Denzell_Darkwood, Arkell_Parks , @ardv the most sinful @invincible

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sandra Valentino

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2025'den bu yana devamlı aynı roller.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trolling / Fail RP / Fear RP / Combat Logging

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:

Öncelikle ihlalleri yazmadan önce hileden 3 kere, multiaccounttan 1 kere ban yiyen ve defalarca  normal ceza yiyen @ardv the most sinful sunucuda daha fazla barınmasını doğru bulmuyorum.

Konuya gelirsek;

1. Geliş:
Zorla deske geçme RP’si yaptılar, bar düzenini bozdular. Ortamı germemek adına uyum sağladık.

2. Geliş:
Aynı şekilde tekrar geldiler, polis çağırmak zorunda kaldık. IC olarak tutuklandılar ve hapse atıldılar.

3. Geliş:
Üçüncü gelişlerinde yine aynı şekilde mekânı sabote ettiler. Bu defa @Sylas tarafından Trolling gerekçesiyle OOC ban yediler.

4. Geliş:
Bar sahibi karaktere IC küfürler ettiler, zorla deske geçmeye çalıştılar ve ortamı bozdular. Fiziksel müdahalede bulunmak zorunda kaldık.
Arkell_Parks ciddi şekilde darbe aldı ancak hiçbir şekilde Fear RP göstermedi. DO üzerinden durumu sorduğumuzda şu cevabı verdi:
"Sandra Valentino ne kadar fear RP yapıyorsa ben de o kadar yapıyorum."
Bu tamamen Fail Fear RP'dir.

5. ve 6. Geliş:
Hiçbir provoke edici davranışımız olmamasına rağmen iki kez daha geldiler. Yine zorla deske geçmeye çalıştılar, barın düzenini sabote ettiler.
Bu açıkça ısrarlı Trolling'dir.

7. Geliş - Combat Logging, Meta, Fail RP:
Son olayda yine Brawl çıktı. Denzell_Darkwood darbe almak üzereyken bir anda oyundan çıkış yaptı (Combat Log).
Kısa bir süre sonra tekrar oyuna girip mekandan uzaklaştı, yemek yedi ve Arkell_Parks ile birlikte mekâna dönüp tekrar brawla girdi.

Bu olay sırasında, saldırıdan dolayı araca binemeyince aracın üstüne zıplayarak RP dışı biçimde kaçtı.
Bu da Fail RP / Powergaming kapsamındadır.

EXTRA TALEP: Denzell şahısın alt karakteri 1 level karakter ile gelip ceza yiyor sonra main hesapta oynamaya devam ediyor. Karakter ban istemiyoruz çünkü gerçekten bir anlamı kalmıyor. Mümkünse forum ban değilse main hesaptan yesin banı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

1) Combat Log (Quit attığı an):
Spoiler: GösterGizle

2)Aracın üstünde kaçış sahnesi (Fail RP / Powergaming):

3)Herhangi bir samimiyetimiz olmamasına rağmen brocum falan dedi bende 27 yaşındayım kendisi 20 yaşındaymış böyle konuşmamasını söyledim(yaş farkı ve samimiyet olmamasından dolayı) ardından PM'de benimle konuşma üslubu:

Ek açıklamalar(varsa): Bu oyuncunun geçmişine baktığımızda en az 3 kez hile, 1 kez multiaccount, ve bunun dışında da birçok ceza aldığı açıkça görülüyor. Buna rağmen hâlâ sunucuda aktif bir şekilde oyun oynaması, hem sunucunun ciddiyetine olan güveni zedeliyor hem de biz kurallara uyan oyuncular için adaletsizlik hissi yaratıyor.

Ben ve benim gibi birçok oyuncu, bu sunucuda kaliteli ve adil bir oyun deneyimi için zaman harcıyoruz. Ancak sürekli olarak kuralları çiğneyen kişilerin cezalandırılmaması veya oyunda kalmaya devam etmesi, bu emeklerin hiçe sayılması anlamına geliyor.

Sunucu kurallarının, yalnızca kâğıt üstünde değil, uygulamada da geçerli olması gerektiğini düşünüyorum. Bu tarz oyuncuların sürekli olarak af alarak ya da göz yumulup oyunda kalmasına izin verilmesi, "kurallar yalnızca bazıları için geçerli mi?" sorusunu akla getiriyor.

Bu konunun daha ciddiyetle değerlendirilmesini ve benzer durumların tekrar etmemesi için net bir duruş sergilenmesini rica ediyorum.

#1 - 22.06.2025 23:21
Şikayetin tutarlı bir yanı yok, ssler kırpılmış. Üstelik ben bu şikayette ne alakam olduğunu çözemedim.

#2 - 23.06.2025 00:00
Şikayetin tutarlı bir yanı yok, ssler kırpılmış. Üstelik ben bu şikayette ne alakam olduğunu çözemedim.

Aracın üstüne zıpladı ve şoförlüğünü yaptın. İnkar mı ediyorsun?

#3 - 23.06.2025 03:45
öncelikle yapılan her şey rol içinde, sen bi rahatla. tarafınıza yapılan rollerden ceza alınmadı.

yaş 20yi geçince noluyor bunlara ben anlamiyorum, abi kesiliyor sanal ortamda başıma benim. sese çağırıyorum konuşmak için efendi gibi ona da gelmiyor.

yine bomboş, iddiaları için yetersiz kanıtları olan bir şikayet, sonuçlandırılabilir

#4 - 23.06.2025 14:48
Jose Valderas oyun içerisindeki tutumundan dolayı cezalandırılacak. Bir an önce çeki düzen verin. @ardv the most sinful

Bar şikayetini ise IC bir şekilde çözebilirsiniz, iyi roller.