Konu: Emotesiz Fight DM + CJ  (Okunma sayısı 130 defa)

#0 - 20.06.2025 16:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jose_DeLopez @zed_exe yanında ki arkadaşta saldırdı tamamen emotesiz Ava_Moore forum hesabını bulamadım

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ekran görüntüsü

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:28 20 Haziran 2025
[/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

DM + CJ

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş çarptı, kovaladım, bana emotesiz saldırıp rolsüz bir şekilde cj de yaptılar. Cezaları almalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

[]

#1 - 20.06.2025 16:58
:) yazık ya neyse savunma yapıcağım

#2 - 20.06.2025 17:12
Selamlar, şahısın karakteri Erlach Hendricks karakteri ile aramızda bir sıkıntı yok. Bu savunmayı yazmadan önce şahısa güzel bir esp şikayeti açtım zaten orada olan olaylar çok umrumda değil açıkçası sadece yasaklanması için açtım. Şimdi savunmamıza geri gelirsek ise aşağıya bıracağım video'da bu olayın başlangıcı gözükmekte.
Şikayeti açan akıllı önümüzde giderken onun önüne geçip hızlıca aklımdaki lokasyona gitme fikri vardı.. Ancak bir yanlışlıktan dolayı şahısa pit atmışım gibi oldu ve bug nedeniyle uçuverdik.. Şahıs bunu kendine yedirememiş ki takip etmeye başladı. Jefferson Motel'e ilerlediğimizde araçtan inip bizim aracımızın üstüne çıkıp araca vurmaya başladı, bende emotemi hazırlayıp araçtan inip adama saldırmaya başladım. Emotem açık ve net şahısın şikayetinde dahi gözükmekte. Daha sonrasında şahıs aracına binip kaçıcakken yanlışlıkla elim f tuşuna bastı, video'da görüleceği üzere "WG" yazdım. Başka bir savunmam olmuyacak hayırlı akşamlar.  O:-)

#3 - 20.06.2025 17:16
Yanlışlıkla pit atıyorsun, bugdan dolayı uçuyoruz kaçıyoruz, olayın öncesinde market caddesinde bana bulaşıyorsun, öncesini ve sonrasını adminleri kandırarak yalan sölyüyorsun, akabinde geliyorsun emotesiz beni öldürüyorsunuz dm yapıyorsunuz, cj yapıyorsunuz Bunların hiç biri suç değil :D bravo :D herkes böyle durum yaşatsın sunucuda oynanmaz ki... ceza almasını istiyorum.

#4 - 20.06.2025 17:18
Yanlışlıkla pit atıyorsun, bugdan dolayı uçuyoruz kaçıyoruz, olayın öncesinde market caddesinde bana bulaşıyorsun, öncesini ve sonrasını adminleri kandırarak yalan sölyüyorsun, akabinde geliyorsun emotesiz beni öldürüyorsunuz dm yapıyorsunuz, cj yapıyorsunuz Bunların hiç biri suç değil :D bravo :D herkes böyle durum yaşatsın sunucuda oynanmaz ki... ceza almasını istiyorum.
Elinde kanıt varsa sun kardeşim burada atıp tutma. Yanlışlıkla f tuşuna basıyorum cj atılıyor sonra wg yazıyorum videoda gözüktüğü üzere. Bayılmanda kendi hatandan dolayı.

#5 - 20.06.2025 17:52
açıklama yazmıyorum herşey belli zaten, son olarak id 170 videoda ki arkadaş araçla beni emote kullanmadan hem eziyor hem saldırıyor. onunda hapis cezası almasını istiyorum

#6 - 21.06.2025 15:44
Şikayet incelendi.

Jose_DeLopez karakteri Powergaming kapsamında işlem görecek.

Ava_Moore karakteri Car Ramming kapsamında işlem görecek.

Erlach_Hendricks karakteri aktif rolde /b ile rolü böldüğü için işlem görecek.

Deathmatching  & Car Jack için savunma yeterli.

K&A