Konu: Jared Ray - Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 111 defa)

#0 - 20.06.2025 04:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jared Ray - @Miesa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2025 - 03:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
IC Dolandırıcılık

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar arkadaş geliyor 1296 idli evim var, oynar mısın diyor? Bende gel oynayalım diyorum. 200k olarak oynayalım diyor, kabul ediyorum. Bende /do atıyorum kabul ediyor. Ardından oynuyoruz. Kanıtlarda gözüktüğü üzere ona 17 bana ise 20 geliyor. Arkadaş ise vermemeyi tercih ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Jared Ray ile ev konusunda anlaştığımızın kanıtı;
Spoiler: GösterGizle

Oynadığımız kumarın kanıtı;

Ek açıklamalar(varsa): Böyle dolandırıcılık yapan kişilerin en ağır cezayı almasını ve gerekli paranın veya evin bana verilmesini talep ediyorum.

#1 - 20.06.2025 04:10
Ne dolandırıcılığı la? Kazandıktan sonra sen PM atmadın mı yok Alt karaktere ver, yok arkadaşa ver diye. Bunların yasak olduğunu bildiğim için de kabul etmedim, kumar oynadığımız hesabın slotunu boşalt vereyim diye de söyledim sana zaten. Slotunu boşaltınca yazarsın oyun içinden gelir veririm, kumar borcu namus borcu. Sizin zamanında insanlara parasını vermemek için arkadaşlarınızı sistemsel ortaklıktan çıkartmalarınızı da biliyoruz :) Elena Salazar olayları falan yani, garip işler. Evi veya $200.000 parasını verince SS atarım, yataktan yazıyorum..  :manifdog :manifdog

#2 - 20.06.2025 04:11
Ne dolandırıcılığı la? Kazandıktan sonra sen PM atmadın mı yok Alt karaktere ver, yok arkadaşa ver diye. Bunların yasak olduğunu bildiğim için de kabul etmedim, kumar oynadığımız hesabın slotunu boşalt vereyim diye de söyledim sana zaten. Slotunu boşaltınca yazarsın oyun içinden gelir veririm, kumar borcu namus borcu. Sizin zamanında insanlara parasını vermemek için arkadaşlarınızı sistemsel ortaklıktan çıkartmalarınızı da biliyoruz :) Elena Salazar olayları falan yani, garip işler. Evi veya $200.000 parasını verince SS atarım, yataktan yazıyorum..  :manifdog :manifdog
Oyunda afksın herhalde sana yazıyorum hala bakmıyorsun.

#4 - 21.06.2025 15:14
@Skysurge İade sağlandı mı?

#5 - 21.06.2025 15:15
Sağlandı.

#6 - 21.06.2025 15:20
K&A