Konu: hasanwick - Reenat Moore yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 183 defa)

#0 - 18.06.2025 22:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reenat Moore @hasanwick

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Shyvana_Ferro @Artorias

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ortak nezaket-nonrp-yetersiz rol bilgisi-bunny-mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bu arkadaş herkesin anasına sövüp duruyor hem ic chatten hem b üzerinden. önceden de bunla ilgili 2 sicili var şimdi diğer ss'leri de aktarıyorum yasaklansın burası sıçan gibi tüm gün takıldıkları discord seslileri-chatleri değil. hem ssdeki tarihler hem sicil tarihleri de ayrı bu arkadaş bunu huy edinmiş her sövüşünde 200dk yiyip devam edecekse herkes böyle takılsın artık sunucuda. bu çocuğun ya çok ağır bir ceza almasını ya da artık yasaklanmasını istiyoruz bu saçmalığın son bulması için. özellikle ic chati nasıl kullandığına dikkat ederseniz arkadaşın rol yapmaktan bihaber olduğunu anlayabilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

chat kullanımı da muazzam görüldüğü gibi rolle alakası yok freeroam sunucusu adeta. bi de tehdit ediyor sövelim mi illa diye :D

Ek açıklamalar(varsa): bu sunucuya yakışmayan şeyler önceden hiç böyle olaylarla karşılaşılmazdı bu sunucuda şimdi bunun gibiler çok artmış sorunun kökten çözülmesi için yasaklanması gerektiğini düşünüyorum çünkü bu arkadaş minik sinirine hiçbir zaman hakim olamıyor kendisinden başka kimseyi de kudurtamıyor sunucuya safi zarar

« Son Düzenleme: 18.06.2025 22:35 organize »

#1 - 19.06.2025 06:44
Merhabalar, savunma yapacağım.
Öncelikle bu arkadaşın multiaccount olduğu çok belli, yanındaki @Shyvana_Fero adlı arkadaş ile sunucuda kimi görürlerse görsün,  noob dm, car jack, car ram gibi ihlaller yaparak kendilerini komik sanıyorlar.Ve hep şikayet açılıpta jaillendiklerinde yeni karakter açarak oradan devam ediyorlar.
1 saat içerisinde kanıtları atacağım.
« Son Düzenleme: 19.06.2025 07:02 hasanwick »

#2 - 19.06.2025 06:51
Öncelikle yanındaki @Shyvana_Ferro yaptığı tüm ihlaller, aldığı 600 dakika jail ve toksik bir oyuncu olduğunun kanıtı.
Kayıt 1:

Kayıt 2:

Kayıt 3:

Kayıt 4:
« Son Düzenleme: 19.06.2025 07:01 hasanwick »

#3 - 19.06.2025 07:00
@organize adlı kişinin yaptığı toksikler

Attığım fotonun chatini incelerseniz "bir araba bulsakta" gibi söylemler iletmiş.
Kanıtımın fazladan yeterli olduğunu düşünüyorum, yasaklanan kişi ben olmayacağım.
« Son Düzenleme: 19.06.2025 10:11 hasanwick »

#4 - 19.06.2025 07:07

#5 - 19.06.2025 08:31
Dostum nasıl yaklaşırsan öyle karşılık alırsın bu küfürlere savunma yapamaycaksın zaten o yüzden boş iletilerle burayı doldurma toksik bir oyuncu olup milletin annesine sövdüğün için ona göre karşılık alıyorsun shyvana ferronun ihlalleri için şikayet açtın zaten ve cezalandırıldı benle ilgilili sorunun varsa benim için de açabilirsin burada kalabalık yapma. Ben arabayı orada Myanmar Khan karakterinden alıyorum sen de car jack atmak için peşimden geliyorsun detaylı savunma şikayet açarsan yapılır.

Arkadaşın savunması bittiğine göre sonuçlanabilir.

#6 - 19.06.2025 10:12
Dostum nasıl yaklaşırsan öyle karşılık alırsın bu küfürlere savunma yapamaycaksın zaten o yüzden boş iletilerle burayı doldurma toksik bir oyuncu olup milletin annesine sövdüğün için ona göre karşılık alıyorsun shyvana ferronun ihlalleri için şikayet açtın zaten ve cezalandırıldı benle ilgilili sorunun varsa benim için de açabilirsin burada kalabalık yapma. Ben arabayı orada Myanmar Khan karakterinden alıyorum sen de car jack atmak için peşimden geliyorsun detaylı savunma şikayet açarsan yapılır.

Arkadaşın savunması bittiğine göre sonuçlanabilir.
Araba myanmar khanın falan değil kardeşim altta kalmamak için yalan savurma buraya. Kanıtın varsa göster. Myanmarın hiçbir mülkü yok.
Chattede araba reenat mooreye ait yazıyor zaten :DD

#7 - 19.06.2025 11:21
Şikayet incelendi.

Mammad_Rahod karakteri CarJack den işlem görecek.

Reenat_Moore karakteri OOC küfür den işlem görecek.

K&A