Konu: oyuncu şikayeti  (Okunma sayısı 186 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.06.2025 18:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Harry Holmes

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Michael Lechkov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13/06/2025 15:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Troll

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: tezgahımın üstüne çıkıyor ve inmiyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://i.hizliresim.com/cobe67g.png

Ek açıklamalar(varsa): Rahatsız ediyor beni.

#1 - 14.06.2025 01:23
@sefa1071 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 14.06.2025 13:07
Merhaba,

Öncelikle şikayetinizi aldım ve bu konuda şunu belirtmek isterim. Oyunun eğlenceli ve yaratıcı bir ortam olduğunu düşünüyorum. Söz konusu olayda, tezgahın üzerine çıkmamın herhangi bir kural ihlali olmadığını düşünüyorum. Tekzahta bulunmam, aslında sadece kısa bir süreliğine eğlencelik bir durumdu ve kesinlikle başkalarını rahatsız etmek, oyun kurallarını ihlal etmek ya da kötü niyetle hareket etmek gibi bir amacım yoktu. Samp'daki ortamda bazen küçük hareketler veya yer değiştirmeler, diğer oyuncularla etkileşim kurmanın eğlenceli bir yolu olabilir. Şikayetinizin nedenini anlıyorum, ancak burada herhangi bir kural dışı bir şey yapmadığımı düşünüyorum. Eğer başka bir kural ihlali yapmadıysam, sadece eğlenceli bir şekilde vakit geçirdiğimi belirtmek isterim. Bu yaptığım hareketin kural ihlali olmadığını sanıyordum, arkadaşta in tezgahımdan gibi bir role kalkışmadığı için sadece oturdum. Eğer bana in tezgahımdan gibi birşey söyleseydi inerdim, uyarısız şikayet açmış, zaten beni uyarsaydı inmem için inerdim laf etmeyince çok takmıyor dedim.

Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi roller.  :sampanya:

#3 - 14.06.2025 13:09

#4 - 14.06.2025 23:09
Şikayet incelendi.

Rol ortamına ve akışına uygun olmayan davranışlar, Non-Rp kural ihlali olarak geçmekte.

@sefa1071 - Harry Holmes Bu tarz davranışlar yapmanız da Non-Rp kural ihlali, insiyatif kullanarak sizi tek seferlik uyaracağız, eğer aynı kural ihlali ile alakalı bir şikayet oluşturulursa. Bu şikayet dikkate alınacak ve iki katı ceza alacaksınız.

K&A