Konu: improved  (Okunma sayısı 248 defa)

#0 - 20.06.2025 23:34
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @goktugg Maskeli_33185 - @Claw
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: videoyu çeken @Claw improved kullanıyor ayrıca video içerisinde bulunan Maskeli_33185 @goktugg 'da improved kullanıyor kayıtta belli.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İnsiyatif göz önünde bulundurulmasın.

#1 - 20.06.2025 23:36
Dostum zaten şikayet varken bana niye şikayet açıyorsunuz anlamıyorum nerden geliyor bu acınız çok mu zarar verdim size attığın videoda da benim elimde silah bile yok sürekli MA hesaplarınızla şilayet açmaktan sıkılmadınız devam edin

#2 - 20.06.2025 23:39
Dostum zaten şikayet varken bana niye şikayet açıyorsunuz anlamıyorum nerden geliyor bu acınız çok mu zarar verdim size attığın videoda da benim elimde silah bile yok sürekli MA hesaplarınızla şilayet açmaktan sıkılmadınız devam edin
MA hesap değil dostum, diğer şikayetin referans olarak değerlendirilmesini şikayette belirttim.

#3 - 20.06.2025 23:42
MA hesap değil dostum, diğer şikayetin referans olarak değerlendirilmesini şikayette belirttim.

Burada beni şikayet edebileceğin bir kanıt yok dostum elimde silah yok sadece diğer karaktere açsan anlarım benimle ne ilgisi var bu şikayetin sadece onu söyle. Sürekli sürekli aynı şeyleri yapmanıza gerek yok kininin nerden geldiğini bilmiyorum ama canını yaktığım açık ortada galiba neyse ben daha fazla ileti atmıcam farklı konu açıpda tekrar videolu kanıt sunabilirsin

#4 - 20.06.2025 23:42
İyi forumlar, dosti ma hesaptan geliyorsunuz şik açıyorsunuz bunlara gerçekten gerek yok modlarımı da inceleyebiliriz ayda yılda bir silah kullanıyoruz onun için de hileye başvuracak değiliz kalitenizi düşürmeyin bu kadar

#5 - 20.06.2025 23:45
İyi forumlar, dosti ma hesaptan geliyorsunuz şik açıyorsunuz bunlara gerçekten gerek yok modlarımı da inceleyebiliriz ayda yılda bir silah kullanıyoruz onun için de hileye başvuracak değiliz kalitenizi düşürmeyin bu kadar
Hesap satın alan ben değilim dostum, satın aldığın hesapla MA suçlaması yapma.

#6 - 21.06.2025 02:13

leriwonas hala skin yapiyon mu kral

#7 - 26.06.2025 00:15
Ceza alacak, 3. parti eklentiyi kaldırmalısınız. Tekrarı durumunda yasaklanacak.